Tiraspolul anunță că alte două persoane implicate într-un presupus ”atentat terorist” au fost arestate

Regiunea nerecunoscută transnistreană a anunțat că au fost reținute încă două persoane care ar fi fost implicate în pregătirea unui „atac terorist” în regiune, potrivit Newsmaker .

Așa-numitul procuror general al regiunii nerecunoscute, Anatolii Guretskii, a declarat acest lucru la un canal de televiziune local.

Guretskii a povestit despre reținerea a încă două persoane din Transnistria, care ar fi putut fi implicate în presupusul „atac terorist” împotriva oficialilor de către forțele de securitate din regiune.

Potrivit acestuia, aceste persoane nu au fost implicate direct în pregătiri.

La 9 martie, așa-numitul „Comitet de anchetă” transnistrean a declarat că a reținut doi suspecți care ar fi planificat un „act terorist” împotriva conducerii pseudo-republicii, la instrucțiunile SBU, pe care serviciul special ucrainean l-a descris ca fiind o provocare orchestrată de Kremlin.

Ulterior, procurorul Transnistriei nerecunoscute, Anatoliy Guretskyy, a declarat că la Bender s-ar fi pregătit un „act de terorism” la ordinul SBU împotriva delegației OSCE.

Biroul de Reintegrare din Moldova a sugerat Tiraspolului să-i predea pe suspecții actului terorist pentru a efectua propria anchetă, dar au spus că nu au de gând să-i extrădeze.

Un nou incident șocant într-un troleibuz din Capitală. Căruciorul unei femei, în care se afla un copil, prins între uși

La mai mult de o lună de la teribilul accident cu implicarea transportului public în Capitală, în urma căruia a murit o fetiță de 12 ani, în spațiul public a fost denunțat un alt caz în care o persoană a avut de suferit. 

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane

E vorba despre o femeie care încerca să iasă din troleibuzul 21, împreună cu copilul său de 7 luni. Aceasta susține că șoferul nu s-ar fi asigurat și căruciorul ar fi fost prins între uși. Ulterior, conducătorul troleibuzului ar fi deschis ușile.

Potrivit mamei, totul s-a întâmplat pe 25 aprilie, în jurul orei 12:45, pe str. Alba-Iulia din Capitală.

Contactată de TV8, purtătoarea de cuvânt a Regiei Transport Electric Chișinău, Felicia Rusu, a precizat că RTEC s-a autosesizat pe acest caz.

„A fost luată legătura și direct cu doamna. Urmează să se întreprindă toate măsurile necesare”, a declarat aceasta.

O minoră a alertat poliția și declară că a fost violată, la Dondușeni

O copilă ar fi fost violată într-o localitate din raionul Dondușeni. Oamenii legii au declarat că cazul a fost înregistrat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, fiind inițiat un proces penal.

O minoră de 13 ani, salvată de la viol de către un polițist de frontieră |  Mamaplus

„În cazurile în care sunt implicați minori, Poliția are responsabilitatea de a proteja drepturile recunoscute prin lege ale minorilor”, au menționat oamenii legii, conform Unimedia.

Președinta Maia Sandu a discutat cu mai mulți reprezentanți ai societății civile despre Adunarea „Moldova Europeană”, din 21 mai

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început discuțiile cu societatea civilă despre Adunarea „Moldova Europeană”, care va avea loc la 21 mai.

Șefa statului a vorbit cu experți și formatori de opinie, care au dat curs invitației, că este nevoie să transmitem comunității europene un mesaj puternic de unitate din partea cetățenilor noștri, care își doresc să fie parte a familiei europene.

,,Unindu-ne forțele vom reuși să ducem Moldova în Uniunea Europeană”.

Donald Trump susţine că va fi arestat marţi şi face apel la proteste
Articolul anterior
Accident feroviar provocat de un raton, în Germania. Au intervenit 70 de salvatori, doi oameni au fost răniți
Articolul următor