Toate covoarele la Jumătate de Preț! Povestea de Crăciun de la Floare Carpet a început!

Lasă-te dus de valul emoțiilor pozitive creat de spiritul SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ cu cele mai mari reduceri la covoarele Floare Carpet – 50% la toata gama.

separator

Crăciunul și Anul Nou se asociază cu un brad împodobit frumos, o masa bogata, aromă de vin fiert, portocale și desigur un covor din lână naturală – moale și cald de la Floare Carpet, care este așternut sub picioarele celor dragi – membrii familiei si cei mai scumpi prieteni.

Și pentru ca ținem foarte mult la voi, anul acesta Floare Carpet a venit cu oferta de -50% la toate covoarele iar aici surprizele nu se termină: toți cei care procură de minim 5000 de lei vor primi un covoraș ecologic exclusiv marca Floare Carpet, pentru a fi așternut pe pragul casei tale:

Iar cei care vor procura de minim 10000 de lei vor primi în dar un Coș cu Cadouri, care cu siguranță va fi pe placul întregii familii!

Dar lucrurile bune nu se termina aici – Floare Carpet a inițiat o campanie socială și, de la fiecare metru pătrat de covor Floare Carpet, care va fi procurat în magazinul de fabrică, se vor colecta câte 10 lei, care vor fi donați la case de copii și familii nevoiașe, iar Floare Carpet va dubla suma acumulată și astfel va aduce și mai multă bucurie celor care au nevoie de ajutor. Fii Moș Crăciun împreună cu Floare Carpet!

Ambasadorul Floare Carpet în persoana Artistului Emerit al Republicii Moldova – Ion Paladi ne va susține în această inițiativă și va merge împreună cu echipa Floare Carpet pentru a repartiza fondurile colectate.

Toți cumpărătorii vor primi un Card de Reducere pe viață de -10% în magazinul de fabrică Floare Carpet. Iar cei care doresc, vor putea procura covoare în credit.

Grăbiți-vă să faceți o investiție reușită pentru căldura și confortul casei Dvs! Stocurile sunt limitate!

Promoția este valabilă în perioada: 05.12.2019-05.02.2020

Vă așteptăm cu drag la magazinul Floare Carpet!

Adresa: Chișinău, str. Grădina Botanică 15, MD-2032
Program de lucru în perioada promoției
Luni – Duminica: 9:00 – 18:00
Tel. magazin: +(373 22) 85-66-46, +(373 22) 85-66-46,

Vezi covoarele pe www.floare-carpet.md
Facebook: fb.com/covoareeco/

Un șofer moldovean de pe cursa Sankt Petersburg-Chișinău a murit, încercând să salveze viața pasagerilor săi
Articolul anterior
O mamă nu mai știe nimic despre fetița sa deja de câteva zile. Poliția cere ajutorul cetățenilor
Articolul următor
Alte articole interesante