Toate Inspectoratele de Poliție din țară au sistat audiențele, din cauza situației epidemiologice nefavorabile

În toate sediile Inspectoratelor de Poliție din Republică au fost sistate audiențele în format fizic, anunță Poliția R. Moldova. Decizia vine în contextul numărului mare de cazuri noi de infecție cu coronavirus.

În acest sens, polițiștii îndeamnă moldovenii să-și depună petițiile on-line la adresele electronice: igp@igp.gov.md,  petitie@igp.gov.md.

”Dragi cetățeni, misiunea noastră a Poliției este să vă protejăm şi să vă ajutăm de fiecare dată când ne veţi solicita, iar împreună vom găsi cele mai bune soluţii.

Trebuie să ne adaptăm schimbării și să conștientizăm că, în ultima perioadă de timp, numărul de cazuri de infectare cu virusul Covid-19 a crescut simțitor în întreaga țară, inclusiv și în rândul colegilor noștri.

Polițiștii sunt și ei în prima linie în lupta cu noul coronavirus.

Zi și noapte aceștia încearcă să prevină răspândirea virusului și să-i convingă pe oameni să respecte măsurile epidemiologice. Din acest considerent, cei mai mulți dintre ei sunt expuși contaminării. 

Astfel, în legătură cu situația epidemiologică din țară, Inspectoratul General al Poliției, informează cetățenii despre faptul că sunt sistate audiențele în toate sediile Inspectoratelor de Poliție din Republică, inclusiv cele ale subdiviziunilor IGP”, se arată în comunicat. 

Covid-19: Îngrijorarea unei femei care nu și-a recăpătat mirosul nici la 10 luni după boală
Articolul anterior
Eleva care a luat foc într-un liceu din capitală a suferit arsuri grave pe mâini, piept și coapse
Articolul următor
Alte articole interesante