Tom Hanks: ,,Nu am nici un respect pentru cei care nu poartă mască”

Actorul american Tom Hanks a oferit primul interviu după ce s-a vindecat de coronavirus. El este dezamăgit de măsurile adoptate de autorităţi în lupta cu noul coronavirus. Tom Hanks face apel la solidaritate în rândul americanilor pe fondul pandemiei. „Nu am nici un respect pentru cei care nu poartă mască”, a spus actorul.

separator

„Nu înţeleg, pur şi simplu nu înţeleg. Este cel mai simplu lucru pe care poţi să-l faci. Iar dacă cineva doreşte să argumenteze de ce nu vor să facă asta, nu le-aş încredinţa nici măcar un permis de conducere. Dacă nu poţi purta o mască şi să te speli pe mâini, nu înţeleg… nu am pic de respect pentru tine, omule”, a spus Tom Hanks.

Filmul „Greyhound”, care urmează să fie lansat în curând, l-a inspirat pe actor să facă apel la solidaritate în rândul americanilor pe fondul pandemiei.

„Cred că majoritatea americanilor înţeleg gravitatea situaţiei. Nu există nicio lege împotriva ignoranţei, nu este ilegal să existe opinii greşite. Nu ştiu cât de mult a fost pus în discuţie bunul simţ în acest sens”, a declarat Hanks.

sursa

Proteste violente în Serbia după reimpunerea stării de urgenţă, din cauza pandemiei Covid-19
Articolul anterior
Video. Îți dau lacrimile. Momentul în care bebelușul din Nisporeni, aruncat în pădure, este scos din spini și buruieni
Articolul următor
Alte articole interesante