Tom Hanks și soția sa, internați cu coronavirus la un spital din Australia

Tom Hanks a fost testat pozitiv pentru coronavirus la spitalul din Gold Coast. Actorul a dezvăluit pe Instagram că atât el, cât și soția sa au fost diagnosticați cu boala, cu câteva zile înainte ca Hanks să înceapă producția pentru un nou film, raportează vice.com.

separator
Tom Hanks are coronavirus. Actorul, în vârstă de 63 de ani, a confirmat astăzi într-o declarație că el și soția sa, Rita Wilson, au testat boala la un spital din Queensland, Australia, unde Hanks urma să înceapă producția la un film despre viața lui Elvis Presley.

Amândoi sunt tratați în prezent la un spital din Gold Coast.

Declarația, pe care Hanks a postat-o ​​pe Instagram alături de o imagine cu mănuși de cauciuc aruncate într-o coșă hazmat, spune următoarele:

„Salut oameni buni. Eu și Rita suntem aici în Australia. Ne-am simțit un pic obosiți, parcă am avea răceli și niște dureri în tot corpul. Rita avea niște frisoane care veneau și plecau. Peste febre ușoare. Pentru a evalua lucrurile corect, așa cum este nevoie în lume acum, am fost testați pentru Coronavirus și s-a determinat a fi pozitivi. Ei bine, acum. Ce să facem? Medicii au protocoale care trebuie respectate. Noi vom fi observati, izolați, testați, așacum cere sănătatea și siguranța publică. Mai mult decât aceasta, abordare zi de zi, nu? Vă vom ține la curent cu toate actualizările privind sănătatea noastră. Aveti grija de voi! Hanx!“

Filmul, care a început să filmeze luni, sub regia lui Baz Luhrmann, îl provoacă pe Hanks să joace rolul colonelului Tom Parker, managerul care l-a îngrijit pe Elvis în anii ’50, relatează The New York Times.

Australia are în prezent peste 120 de cazuri de coronavirus confirmate.

Harmony® Prenatal Test – exclude anomaliile cromozomiale la făt. Doar la Alfa Diagnostica
Articolul anterior
SUA nu mai primesc călători din Europa timp de 30 de zile, cu excepția Regatului Unit
Articolul următor
Alte articole interesante