Tom Hanks şi soţia sa Rita Wilson au fost externaţi după ce au fost trataţi pentru Covid-19

Tom Hanks şi soţia sa Rita Wilson au fost externaţi după ce au fost trataţi pentru COVID-19. Cuplul, care se află acum în izolare în casa pe care au închiriat-o în Queensland, a anunţat săptămâna trecută că a fost infectat cu noul coronavirus.

separator
Cei doi se află în Australia, unde actorul lucrează la un film despre viaţa lui Elvis Presley. După ce Hanks a fost testat pozitiv, producţia a fost suspendată, scrie Mediafax.

Joia trecută, Tom Hanks, în vârstă de 63 de ani, a anunţat printr-o postare pe Instagram că el şi soţia sa au fost testaţi pozitiv.

„Bună, tuturor! Sunt împreună cu Rita în Australia. Ne simţeam puţin obosiţi, de parcă am fi răcit. În plus, aveam dureri musculare. Pe Rita o deranjau frisoanele şi febra”, a spus actorul. „Am fost testaţi pentru coronavirus şi rezultatul a ieşit pozitiv pentru amândoi. Ce este de făcut acum?”. Fotografia care însoţeşte mesajul este sugestivă, înfăţişând o mănuşă chirurgicală folosită.

Luni, actorul a revenit cu o postare în care le mulţumeşte celor care i-au îngrijit şi îndeamnă pe toată lumea să aibă grijă.

Actorul câştigător la Oscar nu este singura celebritate care a fost pozitivă pentru virus. Actorul britanic Idris Elba a dezvăluit, luni, că a este infectat.

„Mă simt bine, nu am simptome până acum. Nu ne panicăm”, a spus el într-un tweet. Conform Departamentului de Sănătate din Australia, în prezent există 68 de cazuri confirmate în Queensland, unde se află Hanks.

Româncă din Lombardia: ,,L-au dus deja la cimitir, dar eu nu am putut să merg, sunt tot în carantină”
Articolul anterior
11.238 moldoveni se află sub monitorizare la domiciliu de către medicul de familie
Articolul următor
Alte articole interesante