Toni Braxton a rămas cu fundul gol în fața a mii de oameni!

Toni Braxton a avut parte de un moment penibil în timpul unui concert susţinut în New Jersey. În timp ce cânta, rochia i s-a rupt la spate şi astfel fanii din primele rânduri au putut să-i admire goliciunea.

separator
goala_23675600 tony_goala_93346600

Artista a trecut prin momente neplăcute pe scenă când şi-a dat seama că i s-a rupt rochia. Vizibil încurcată de situaţie, Tony Braxton a încercat să-şi păstreze calmul.

A cântat în continuare şi după câteva minute cineva a venit şi i-a acoperit spatele cu un sacou. Destul de târziu totuşi, pentru că fanii reușiseră să o admire. Artista purta un body de culoare pielii, însă tot i s-a văzut fundul.

Sursa

Cum s-a afișat Natalia Gordienko la ziua de naștere a regelui muzicii pop din Rusia, Filipp Kirkorov

Interpeta Natalia Gordienko s-a numărat printre oaspeții invitați de regele showbiz-ului rusesc, Filip Kirkorov, la petrecerea grandioasă pe care a organizat-o cu prilejul zilei sale de naștere, scrie SHOK.md. Ziua de naștere a lui Filip Kirkorov este mereu ca un foc de artificii, o explozie de emoții, sentimente, culori, ținute. Evenimentul din acest an nu a fost o excepție. Un concert regal, pe măsura sărbătoritului”, a scris artista, pe rețele, citată de SHOK.md. În ce ținută s-a afișat interpreta la petrecere vedeți mai jos, scrie shok.md.

Natalia Gordienko și-a ales și o ținută potrivită codului vestimentar anunțat – WILD.

„Cred că ținuta mea a întruchipat bestia regală. Dar despre rochie și am vrut să vă povestesc. Este opera talentatului designer Richard Quinn.

Este demn de remarcat faptul că aceeași colecție a sezonului toamnă-iarnă 2018 a fost dedicată parțial Elisabetei a II-a. Conține mai multe ținute, pe care Quinn le-a numit Balmoral, în cinstea reședinței scoțiene a monarhilor britanici. Regina a făcut cunoscut lumii un nou nume în lumea modei și astăzi ținute marca Richard Quinn poartă Lady Gaga, Beyoncé, Advoa Aboa și Amal Clooney pe covoarele roșii și pe scenă. Și regele nostru, Filip Kirkorov, a făcut cunoscut lumii numele meu, acum 2 ani, pe scena mondială Eurovision”, a menționat artista.

Regele showbiz-ului rusesc, Filipp Kirkorov, și-a sărbătorit ziua de naștere în 30 aprilie.

Cu acest prilej, interpretul a susținut un concert grandios la Marele Palat al Kremlinului, Moscova și desigur, a organizat și o petrecere cu prilejul evenimentului, la care au participat nume mari din industria muzicală, precum și apropiații artistului, mai scrie sursa citată.

Peste 300 de polițiști vor fi scoși în stradă mâine. Află motivul

Grupul Media pentru Știri de Securitate privind Summitul Comunității Politice Europene 2023 care va avea loc în Republica Moldova, vă informează că mâine, începând cu ora 09:00, Ministerul Afacerilor Interne împreună cu autoritățile din cadrul securității naționale va desfășura un exercițiu de antrenament al polițiștilor de patrulare cu privire la exersarea strategiilor de asigurare a securității în timpul deplasării delegațiilor străine.

Echipajele de poliție vor efectua exercițiul pe arterele principale din sectoarele Centru și Botanica ale capitalei. Acțiunea de simulare care va implica peste 300 de polițiști, are drept scop testarea modului de gestionare a unui asemenea eveniment de anvergură care este în premieră în Republica Moldova, sporirea securității persoanelor oficiale care vor vizita țara noastră și asigurarea securității circulației rutiere din capitală.

Mizăm pe conlucrarea cetățenilor cu forțele de ordine, conformarea la cerințele acestora, respectarea semnelor agenților de poliție, parcarea regulamentar și respectarea regulilor în trafic.

Din GMSS-CPE fac parte comunicatorii instituțiilor naționale din domeniul ordinii publice, securității și apărării naționale: Ministerul Afacerilor Interne cu Inspectoratul General al Poliției, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Inspectoratul General pentru Migrație, Inspectoratul General de Carabinieri, Academia „Ștefan cel Mare” a MAI; Serviciul de Protecție și Pază de Stat; Serviciul de Informații și Securitate; Ministerul Apărării; Procuratura Generală; Autoritatea Aeronautică Civilă; Administrația Națională a Penitenciarelor.  

GMSS-CPE recomandă tuturor persoanelor să se informeze din surse oficiale. 

Marina Tauber, plasată în arest la domiciliu, după ce a fost reținută chiar de ziua ei

Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, a decis marți, 2 mai, plasarea în arest preventiv pentru 20 de zile a deputatei Partidului „Șor” Marina Tauber, reținută pe 1 mai la Aeroportul Internațional Chișinău în drum spre Tel Aviv, Israel.

În timp ce instanța a examinat demersul procurorilor, un grup de susținători ai Marinei Tauber a protestat în fața instanței, scrie zdg.md.

Luni dimineață, 1 mai, Procuratura Anticorupție (PA) anunța despre reținerea deputateu Partidului „Șor” la Aeroportul Internațional Chișinău în drum spre Tel Aviv, Israel prin Istanbul, Turcia. Potrivit PA, la baza reținerii a stat ordonanța procurorului din Procuratura Anticorupție, emisă tot luni, 1 mai, pe motiv că Tauber „a încălcat condițiile prevăzute de măsurile preventive aplicate” în privința acesteia. Astfel, Judecătoria Ciocana urmează să examineze demersul procurorilor pentru înlocuirea măsurii cu arest preventiv.

„Astăzi dimineața, Marina Tauber a fost reținută la Aeroportul Internațional Chișinău în rută spre Tel Aviv, Israel prin Istanbul, Turcia. La baza reținerii a stat ordonanța procurorului din Procuratura Anticorupție, emisă tot astăzi, pe motiv că învinuita a încălcat condițiile prevăzute de măsurile preventive aplicate în privința ei (conform art. 170 Codul de procedură penală).

Pe 28 aprilie 2023, Procuratura Anticorupție a depus un demers la judecătorul de instrucție să fie înlocuită măsura preventivă liberarea provizorie sub control judiciar cu arest preventiv pe motiv că Tauber a încălcat condițiile măsurii preventive.

Tot vineri, 28 aprilie, avocatul învinuitei a primit o copie a demersului. Pe 29 aprilie 2023, Tauber a solicitat să fie amânată ședința de judecată ca să poată călători în Israel. Considerând că învinuita deja a încălcat de mai multe ori condițiile impuse de judecători, procurorii au considerat necesar să fie reținută învinuita la aeroport pentru că exista un risc considerabil că învinuita se va eschiva de la organul de urmărire penală”, a anunțat PA.

Înainte de anunțul PA, Tauber a declarat, într-un live pe Facebook de la aeroport, că urma să plece „în străinătate” pentru o „vizită medicală”.

Pe 1 Mai, Marina Tauber a fost escortată în izolatorul CNA pentru 72 de ore.

Wedding Plannerul- cum te poate ajuta!
Articolul anterior
Inna a cântat pe aceeași scenă cu unul din cei mai mari artiști din lume!
Articolul următor