Top 3 zodii care preferă să rămână singure. Cine sunt femeile care nu își caută partener

Dacă vrei să cunoști top 3 zodii care preferă să rămână singure, ai venit în locul potrivit. Nu este o decizie ușoară să-ți iei un astfel de angajament, însă acești nativi pot face față unei astfel de vieți. Conform mai multor factori, astrologii spun că nu toți oamenii sunt făcuți pentru relații de lungă durată. În general, cei născuți sub semnul Racului se pot dedica unui astfel de angajament.

Alții, precum nativii Fecioară și Săgetător prefer să-și petreacă zilele în liniște, fără a fi deranjați în nicio privință. Viața de celibatari li se potrivește de minune. Aceștia pot trece prin viață doar în confortul propriei locuinței, înconjurați de prezența proprie. Dacă te afli la momentul actual într-o relație, nu trebuie să iei o decizie radicală în acest moment. Lucrurile se pot aranja de la sine.

Top 3 zodii care preferă să rămână singure

Cu toate acestea, dacă te afli într-o relație și nu îți dorești planuri pe termen lung, atunci acest articol îți poate veni cu singuranță în ajutor. Aceste 3 zodii prefer să rămână singure o bună perioadă de timp fără să acorde o mare importanță găsirii unui partener. Cu cât încearcă să-și întemeieze o familie, cu atât se îndepărtează mai mult de ideea principală.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Pe primul loc în top 3 zodii care preferă să rămână singure se numără și Fecioara. Nimeni nu are standardele mai ridicate ca aceasta. Este vorba despre perfecțiune sau nimic. Cu toate că își dorește să fie iubită, știe că niciodată nu-și va putea îndeplini cu adevărat visele veșnice. De aceea, preferă să petreacă o viață singuratică, știind fără doar și poate de ceea ce are nevoie pe cont propriu. Este un semn de pământ practic ce își rezervă timp pentru sine și conectarea la energiile benefice.

Chiar dacă va fi nevoită să părăsească o relație pe care a întreținut-o o lungă perioadă de timp, acest lucru nu o dezamăgește. Ba mai mult, îi dă energia de a continua pe drumul său. Fecioarele sunt singure pentru că se tem să-și piardă identitatea într-un parteneriat amoros. În adâncul sufletului lor își doresc mai degrabă să fie singure decât cu persoana nepotrivită.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativului Săgetător îi este foarte ușor să nu își creeze așteptări. Reușește fără doar și poate să se sustragă dintr-o relație, atunci când simte nevoia. Simt nevoia constantă de a evolua, iar o relație amoroasă îi poate ține pe loc. Vor încerca întotdeauna să se lupte între dorința de a fi iubiți și aceea de a-și arăta puterea proprie. Ideea în sine de a avea ceva serios în viață, îl face pe acest semn de foc să-și pună deoparte planurile de viitor. De aceea, preferă să fie singur decât să-și asume responsabilități.

Este unul dintre cele mai libere spirite ale zodiacului, privind întotdeauna către un orizont îndepărtat. Să fie ținut într-un singur loc înseamnă că este împotriva filosofiei sale de viață. Partenerul ales va trebui să-i lase șasna de a explora.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Pe ultimul loc în top 3 zodii care preferă să rămână singure se numără nativul Vărsător. Independența sa este foarte importantă. Este extrem de mulțumit să facă lucrurile pe cont propriu. Preferă o viață ce nu atârnă de așteptările care vin la pachet cu o relație de lungă durată. Pășind în afară mersului natural al lucrurilor, își dorește să realizeze planurile într-un mod distinct chiar și în dragoste. Fiind condus de planeta Uranus, le este foarte greu să fie ținuți într-un singur loc atunci când ei își doresc să exploreze noi teritorii.

sursa: www.catine.ro

Moldova va beneficia de un împrumut de 25 milioane de euro din partea BERD pentru gestionarea deșeurilor solide

Republica Moldova va beneficia de un împrumut din partea Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) în valoare de 25 milioane de euro pentru realizarea proiectului ,,Deșeuri solide în Republica Moldova”. Parlamentul a votat, în ambele lecturi, proiectul de lege pentru ratificarea Acordului de împrumut dintre Guvern și BERD.

Un mediu sănătos începe de acasă. Precolectează selectiv deșeurile, ai  grijă de planetă!

Beneficiarii proiectului vor fi autoritățile publice locale și populația din raioanele Ungheni, Nisporeni, Călărași, Edineț, Dondușeni, Ocnița, Briceni, Cahul, Cantemir, Taraclia, precum și cele din Găgăuzia. Populația din localitățile respective va beneficia de colectarea selectivă a deșeurilor solide, iar accentul va fi pus pe tranziția către economia circulară.

Proiectul va fi implementat pe parcursul anilor 2023-2027.

Ursula von der Leyen anunță că va fi înființat la Haga un centru internațional pentru urmărirea penală a crimelor din Ucraina

Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anunțat că la Haga va fi înființat un centru internațional pentru urmărirea penală a crimelor din Ucraina, relatează The Guardian, scrie G4Media.ro.

Von der Leyen Says Ukraine's EU Bid Advancing During Kyiv Visit - Bloomberg

Von der Leyen se află la Kiev, unde, împreună cu alți oficiali UE, se află în vizită pentru a-și arăta sprijinul și a promite ajutor militar, financiar și politic pentru Ucraina înainte de aniversarea unui an de la începerea războiului.

„Ea va coordona colectarea de probe, va fi integrată în echipa comună de anchetă, care este sprijinită de agenția noastră Eurojust”, a afirmat ea.

Cel mai lung tunel feroviar și rutier subacvatic din lume va lega Germania și Danemarca: Proiectul, gata până în 2029

Danemarca și Germania vor fi legate în curând printr-un tunel subacvatic lung de 18 kilometri. Tunelul Fehmarnbelt va fi cel mai lung tunel feroviar și rutier combinat din lume când va fi finalizat în 2029, scrie Euronews.ro.

Acest proiect de 10 miliarde de euro – care traversează o porțiune a Mării Baltice cunoscută sub numele de „Centura Fehmarn” – va conecta Rødbyhavn din insula daneză Lolland și Puttgarden din nordul Germaniei.

Tunelul va reduce timpul de călătorie din Germania către Danemarca

Tunelul, denumit oficial Fehmarnbelt Fixed Link, va avea două autostrăzi cu două benzi și două șine electrificate.

Călătoria prin ea va dura șapte minute cu trenul și 10 minute cu mașina, evitând o ocolire de 160 de kilometri pe continentul danez. Timpul de călătorie cu trenul de la Hamburg în Germania la Copenhaga în Demarca va fi redus de la aproximativ cinci ore la mai puțin de trei.

O legătură rutieră va înlocui un serviciu de feribot incredibil de aglomerat care transportă milioane de pasageri pe an, reducând timpul de călătorie cu aproape o oră.

Danemarca intenționează, de asemenea, să construiască linii electrice de mare viteză către și din tunel. Și serviciile de tren vor continua pe lângă granița daneză către Suedia, Norvegia și Finlanda.

Cum va fi construit tunelul Fehmarnbelt?

Ideea de a lega Germania de Danemarca printr-un tunel nu este nouă. După 10 ani de planificare, construcția a început în 2020 pe partea daneză și apoi în 2021 pe partea germană.

Tunelul va costa în total 10 miliarde de euro, Uniunea Europeană contribuind cu 1,1 miliarde de euro la proiect.

Acesta va fi asamblat la 40 de metri sub Marea Baltică folosind 89 de secțiuni masive de beton. Acestea vor fi pre-construite pe uscat și apoi coborâte în apă cu ajutorul unei macarale. Femern A/S, compania daneză de stat responsabilă de proiect, speră că va fi gata să cufunde prima dintre aceste secțiuni până în 2024.

Odată ce acestea sunt la locul lor, secțiunile de beton vor fi montate împreună și vor fi instalate alte elemente precum șinele de cale ferată, ventilația și camerele de luat vederi.

Unele grupuri de mediu au pus sub semnul întrebării impactul tunelului asupra vieții sălbatice din Centura Fehmarn – o zonă protejată a UE.

Un bărbat din România, internat în spital cu triplă infecție virală: gripă, Covid-19 și virus respirator sincițial
Articolul anterior
Guvernul a crescut salariile angajaților din instituțiile de învățământ care sunt la autogestiune financiară
Articolul următor