Top cinci ceaiuri naturale care te scapă de insomnie

Dacă și tu te confrunți de o bună perioadă de timp cu probleme de insomnie, atunci nu-ți mai face probleme, deoarece noi îți vom prezenta cinci ceaiuri naturale care tratează insomnia. Aceste băuturi naturale te vor ajuta să dormi mai bine, dar și să te linișești. Iată despre ce ceaiuri este vorba, dar și de ce se recomandă între 6 și 8 ore de somn pe noapte!

Nici tu nu reușești să te odihnești între 6 și 8 ore pe noapte? Ei bine, dacă ai probleme cu insomnia, vă prezentăm top cinci ceaiuri naturale care tratează insomnia. Cu siguranță vei reuși să dormi dacă bei aceste ceaiuri, scrie spynews.ro.

Datorită unui antioxidant pe care îl conține din ambundență, adică apigenina, mușețelul are un efect natural calmant. Apigenina scade anxietatea și stimulează somnul. Așadar, ceaiul de mușețel te va trata de insomnie.

Ceai de valeriană

Valeriana este o plantă folosită pentru tratarea problemelor cu insomnia, nervozitatea și durerile de cap. Așadar, ceaiul de valeriană te va ajuta să te calmezi și îți va oferi un somn profund și sănătos.

Ceai de lavandă

Lavanda îmbunătățește calitatea somnului, pentru că are o aromă relaxantă și un miros plăcut, care te va ajuta să adormi mai ușor. O cană de ceai de lavandă seara te va ajuta să dormi toată noaptea.

Ceai de tei

Ceaiul de tei oferă efecte anxiolitice și de relaxare. Acest ceai are un miros puternic și te va ajuta să ai un somn profund. Nici măcar cele mai gălăgioase zgomote nu te vor deranja dacă alegi să bei seara o cană din acest ceai.

Ceai de sunătoare

Prin creșterea nivelului de serotonină pe care îl are, sunătoarea induce somnul. Așadar, ceaiulde sunătoare te va ajuta să dormi mai bine și, mai mult decât atât, te va ajuta să te linișești.

Motivul pentru care se recomandă între 6 și 8 ore de somn pe noapte

SUnt recomandate între 6 și 8 ore de somn pe noapte din următoarele motive:

-veți avea un sistem imunitar mai puternic;

-vă veți simți odihnit și plin de energie;

-îți fixează amintirile mai bine în creier;

-te ajută să înveți mai bine și să te concentrezi pe ceea ce vrei să faci;

-îți îmbunătățește starea de spirit;

-te va ajuta să ai o inimă mai sănătoasă;

-îți reduce șansele de a face diabet zaharat de tipul II;

-îți menține greutatea.

Un nou incident șocant într-un troleibuz din Capitală. Căruciorul unei femei, în care se afla un copil, prins între uși

La mai mult de o lună de la teribilul accident cu implicarea transportului public în Capitală, în urma căruia a murit o fetiță de 12 ani, în spațiul public a fost denunțat un alt caz în care o persoană a avut de suferit. 

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane

E vorba despre o femeie care încerca să iasă din troleibuzul 21, împreună cu copilul său de 7 luni. Aceasta susține că șoferul nu s-ar fi asigurat și căruciorul ar fi fost prins între uși. Ulterior, conducătorul troleibuzului ar fi deschis ușile.

Potrivit mamei, totul s-a întâmplat pe 25 aprilie, în jurul orei 12:45, pe str. Alba-Iulia din Capitală.

Contactată de TV8, purtătoarea de cuvânt a Regiei Transport Electric Chișinău, Felicia Rusu, a precizat că RTEC s-a autosesizat pe acest caz.

„A fost luată legătura și direct cu doamna. Urmează să se întreprindă toate măsurile necesare”, a declarat aceasta.

O minoră a alertat poliția și declară că a fost violată, la Dondușeni

O copilă ar fi fost violată într-o localitate din raionul Dondușeni. Oamenii legii au declarat că cazul a fost înregistrat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, fiind inițiat un proces penal.

O minoră de 13 ani, salvată de la viol de către un polițist de frontieră |  Mamaplus

„În cazurile în care sunt implicați minori, Poliția are responsabilitatea de a proteja drepturile recunoscute prin lege ale minorilor”, au menționat oamenii legii, conform Unimedia.

Președinta Maia Sandu a discutat cu mai mulți reprezentanți ai societății civile despre Adunarea „Moldova Europeană”, din 21 mai

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început discuțiile cu societatea civilă despre Adunarea „Moldova Europeană”, care va avea loc la 21 mai.

Șefa statului a vorbit cu experți și formatori de opinie, care au dat curs invitației, că este nevoie să transmitem comunității europene un mesaj puternic de unitate din partea cetățenilor noștri, care își doresc să fie parte a familiei europene.

,,Unindu-ne forțele vom reuși să ducem Moldova în Uniunea Europeană”.

Medicii din Capitală vor fi apreciați și premiați în cadrul unei Gale a Excelenței în Sănătate
Articolul anterior
ULTIMA ORĂ! Cod Galben de înghețuri și lapoviță
Articolul următor