Top Shop anunță Cel mai fierbinte Black Friday – Reducere -50% la articolele selectate!

Suntem în mijlocul sezonului estival și pe lângă faptul că ne putem bucura din plin de zilele însorite și calde, Top Shop a decis că ar fi minunat să te surprindă cu ceva deosebit, tocmai de asta începând cu data de 17.07.20 a dat start la „Cel mai fierbinte Black Friday”. Acum aveți posibilitatea de a procura produsele preferate la jumătate de preț – REDUCERE -50% la articolele îndrăgite. Deoarece vara prețurile se topesc la maxim și trebuie să profitați din plin de acest lucru.

separator

Cu siguranță că în acest moment vă întrebați ce produse veți putea procura cu o REDUCERE de -50%? Aveți ocazia unică de a achiziționa Nutribullet Roșu, aparatul de răcit aerul Rovus, friteuza cu aer cald Delimano, setul din plapumă și perne Dormeo Siena, aspiratorul Rovus Storm Vac, robotul de bucătărie Delimano PRO, topperul Dormeo, setul de draperii cu imprimeu 3D și multe alte produse de care la sigur aveți nevoie și sunt utile pentru orice casă.

Fie că este vorba despre bucătărie, dormitor sau îngrijire personală, Top Shop vă pune la dispoziție un asortiment bogat de produse.

Nu ezitați să beneficiați de cea mai fierbinte Ofertă a acestei veri și nu uitați că aceasta este disponibilă doar până la data de 27.07.20. Tot ce trebuie să faceți este să vizitați pagina top-shop.md, să apelați la numărul 022 264 195 sau să vizitați magazinele Top Shop din toată țara.

Vă dorim să aveți parte de un shopping incendiar și nu uitați că stocul este limitat!        

Cum s-a desfășurat Săptămâna Modei de la Milano, pe timp de pandemie?
Articolul anterior
Actrița Naya Rivera a murit salvându-și fiul de la înec. Băiețelul în vârstă de 4 ani a fost găsit dormind în barcă
Articolul următor
Alte articole interesante