Top Shop îți oferă -99% REDUCERE la 3 produse de TOP!

Cea mai lunga zi cu cea mai mare reducere! Ce să faci în cea mai lungă zi din an? Sigur că shopping. Tocmai de aceea, la Top Shop prețurile se topesc văzând cu ochii iar surprizele se țin lanț.

Astfel, nu rata ocazia de a beneficia de Oferta specială: Comandă orice produs și obține -99% REDUCERE la 3 produse selectate: perna Dormeo Siena, spray mopul Rovus și blenderul manual Delimano Joy. Lista de Oferte este foarte variată, nu va constitui o problemă să selectezi produsul necesar, sigur că la un  preț accesibil.

Top Shop, Dormeo, Delimano, Walkmaxx, Wellneo și Rovus îți dau întâlnire la data de 24.06.2021, punându-ți la dispoziție prețuri nemaivăzut de mici. Produsele deja îndrăgite abia așteaptă să-și facă un loc în casa fiecăruia dintre voi.

În acest sens puteți procura perna Dormeo la doar 6 Lei, mopul Rovus la preț de doar 7 Lei și blenderul manual Delimano Joy la doar 4 Lei. Ecuația e simplă: adaugi orice produs în coș sau îl procuri de la unul din magazinele noastre și noi îți punem la dispoziție -99% REDUCERE la cele 3 produse sus menționate.

Oferte senzaționale, cadori, produse de calitate și o zi lungă, pentru cumpărături pe cinste – asta îți garantează Top Shop. Nu ai decât să procuri mult și să cheltui puțin.

Tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul top-shop.md, să vizitezi magazinele Top Shop din toată țara sau să apelezi la numărul de telefon 022 264 193. Nu uita, ai la dispoziție o singură zi, chiar dacă e mai lungă decât de obicei, iar stocurile sunt limitate.

Pentru că zilele lungi sunt prevăzute pentru shopping… Cumpărături reușite tuturor!

„Aveți ceva interzis”. Farsa făcută lui Pasha Parfeni la aeroport, în timp ce lua avionul să zboare în Marea Britanie

Interpretul Pasha Parfeni a zburat astăzi în Marea Britanie, unde va reprezenta R. Moldova la concursul „Eurovision 2023”, cu piesa „Soarele și Luna”.

VIDEO // Farsa făcută lui Pasha Parfeni la Aeroport, în timp ce lua avionul să zboare în Marea Britanie, unde va reprezenta R. Moldova la concursul „Eurovision”: „Aveți ceva interzis”

În timpul controlului de la Aeroportul Internațional Chișinău, până a ajunge în avion, Pasha Parfeni a fost „reținut” de către o angajată a Poliției de Frontieră, care i-a spus că are „ceva interzis” în rucsacul său.

În timpul controlului repetat, Pasha a descoperit printre lucrurile sale o cutie stranie, iar în cutie – o brățară pe care scria „Soarele și Luna”.

„Este un cadou din partea Poliției de Frontieră. Vă dorim succes și să veniți cu rezultate frumoase acasă”, i-a urat polițista de frontierăm scrie ziarnational.md.

Suprins, Pasha Parfeni și-a pus imediat brățara pe mână, a îmbrățișat polițista, a mulțumim instituției pentru gest și a promis că va purta cadoul.

Pasha Parfeni va urca al 10-lea pe scena de la Liverpool în prima semifinală, care se va desfăşura pe 9 mai.

Alături de Republica Moldova vor concura în prima semifinală reprezentanţii din Croaţia, Irlanda, Letonia, Malta, Norvegia, Portugalia, Serbia, Azerbaidjan, Cehia, Finlanda, Israel, Olanda, Elveţia, Suedia.

Finala concursului va avea loc pe 13 mai.

Limba Soacrei și Cușma lui Guguță, într-un restaurant moldovenesc din Alaska. Doi bloggeri, uimiți și surprinși

Bloggerii de la „HaiHui în doi”, unul dintre cele mai populare canale de YouTube dedicate călătoriilor din România, au ajuns în Alaska. Acolo au vizitat singurul restaurant cu specific moldovenesc din Alaska, situat în orașul Fairbanks, care are și o denumire specială – „Soba”, scrie www.diez.md.

(video) Limba Soacrei și Cușma lui Guguță, într-un restaurant moldovenesc din Alaska. Doi bloggeri din România l-au vizitat

„Asta chiar n-ați mai auzit-o – să mănânci mămăligă în Alaska la un restaurant”, au menționat călătorii de peste Prut când au văzut bucatele din meniu. Bloggerii din România și-au dat comandă de plăcintă cu brânză, zeamă de găină, friptură de porc, clătite cu brânză și, desigur, vin moldovenesc: „Curcubeu pe cerul gurii”.

„Locuind de mai mulți ani în SUA și tot colindând de la un restaurant la altul, dorul de casă, de tradiții și de mâncare oricum era mare. În câțiva ani ne-am pus un scop pe care am vrut să-l atingem, și acesta era visul nostru american – restaurant moldovenesc în Alaska”, a menționat Ala, proprietara restaurantului „Soba” din Alaska. Ea mai spune că cele mai populare feluri de mâncare printre vizitatorii restaurantului sunt mămăliga și plăcintele cu brânză.

Restaurantul cu bucate tradiționale moldovenești a fost deschis în anul 2018.

https://diez.md/wp-content/uploads/2023/04/interior-soba-restaurant-620x349.jpg
https://diez.md/wp-content/uploads/2023/04/fata-ro-620x349.jpg
https://diez.md/wp-content/uploads/2023/04/friptura-de-porc-620x349.jpg

Moldexpo va găzdui Salonul Internațional de Carte pentru Copii și Tineret

Cărțile de ficțiune și non-ficțiune în limba română și alte limbi de la peste 50 de edituri din Moldova și străinătate vor fi prezentate în cadrul ediției a XXV-a a Salonului Internațional de Carte pentru Copii și Tineret, desfășurat la Centrul Moldexpo. Salonul va putea fi vizitat gratuit în perioada 4-6 mai, între orele 10.00 și 18.00, și pe 7 mai, între orele 10.00 și 17.00.

Copiii, tinerii, părinții acestora, cadrele didactice și toți doritorii sunt invitați la circa 45 de lansări de carte, întâlniri cu scriitorii, sesiuni de autografe, ateliere de creație, expoziții de ilustrații de carte. Cu prilejul desfășurării Anului culturii ucrainene în Republica Moldova, va fi organizată o expoziție cu cele mai reprezentative cărți pentru copii ale autorilor ucraineni și vor avea loc întâlniri ale copiilor cu un scriitor din Ucraina.

Printre invitații Salonului este și Maria Gheorghiu, fondatoarea și președinta Asociației OvidiuRo din România, care promovează lectura în educația timpurie prin diverse proiecte desfășurate inclusiv în Republica Moldova. Maria Gheorghiu va organiza în 6 mai, la ora 12.30, atelierul pentru educatori și părinți Citește-mi 100 de povești și mai multe ateliere de lectură pentru copii în grădinițele din municipiul Chișinău.

Tot sâmbătă, la ora 11.00, va avea loc un eveniment special în cadrul Proiectului Național de Promovare a Lecturii Cartea deschisă, desfășurat sub patronajul președintei Maia Sandu, la care sunt invitați animatorii și membrii cluburilor de lectură din diverse instituții. În aceeași zi, la ora 15.00, Platforma Națională a Tinerilor pentru Participare Activă, invită adolescenții și tinerii creatori la evenimentul Open Mic de poezie socială.

Biblioteca Națională pentru Copii „Ion Creangă” organizează Conferința internațională online Cartea și lectura în situații de criză, la care vor participa bibliotecari din Republica Moldova, România și Ucraina , transmite IPN. Un moment distinct în cadrul Salonului este dăruirea cărți-surpriză „Ștrengărița”, de Claudia Partole, tuturor copiilor care vor vizita Salonul. Salonul se va finaliza cu Festivitatea de premiere, care va avea loc în 7 mai, la ora 12.00.

Evenimentul este organizat de Secția Națională din Republica Moldova a Consiliului Internațional al Cărții pentru Copii și Tineret (IBBY) cu sprijinul financiar al Ministerului Culturii al Republicii Moldova, Institutului Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chișinău.

Interpreta Corina Țepeș, în uniformă de ofițer. Misterul a fost dezvăluit
Articolul anterior
Cantități imense de droguri din Iran tranzitau Rusia, Ucraina și Moldova pentru a fi livrate în UE
Articolul următor