Top Shop îți oferă -99% REDUCERE la 3 produse de TOP!

Cea mai lunga zi cu cea mai mare reducere! Ce să faci în cea mai lungă zi din an? Sigur că shopping. Tocmai de aceea, la Top Shop prețurile se topesc văzând cu ochii iar surprizele se țin lanț.

Astfel, nu rata ocazia de a beneficia de Oferta specială: Comandă orice produs și obține -99% REDUCERE la 3 produse selectate: perna Dormeo Siena, spray mopul Rovus și blenderul manual Delimano Joy. Lista de Oferte este foarte variată, nu va constitui o problemă să selectezi produsul necesar, sigur că la un  preț accesibil.

Top Shop, Dormeo, Delimano, Walkmaxx, Wellneo și Rovus îți dau întâlnire la data de 24.06.2021, punându-ți la dispoziție prețuri nemaivăzut de mici. Produsele deja îndrăgite abia așteaptă să-și facă un loc în casa fiecăruia dintre voi.

În acest sens puteți procura perna Dormeo la doar 6 Lei, mopul Rovus la preț de doar 7 Lei și blenderul manual Delimano Joy la doar 4 Lei. Ecuația e simplă: adaugi orice produs în coș sau îl procuri de la unul din magazinele noastre și noi îți punem la dispoziție -99% REDUCERE la cele 3 produse sus menționate.

Oferte senzaționale, cadori, produse de calitate și o zi lungă, pentru cumpărături pe cinste – asta îți garantează Top Shop. Nu ai decât să procuri mult și să cheltui puțin.

Tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul top-shop.md, să vizitezi magazinele Top Shop din toată țara sau să apelezi la numărul de telefon 022 264 193. Nu uita, ai la dispoziție o singură zi, chiar dacă e mai lungă decât de obicei, iar stocurile sunt limitate.

Pentru că zilele lungi sunt prevăzute pentru shopping… Cumpărături reușite tuturor!

Interpreta Corina Țepeș, în uniformă de ofițer. Misterul a fost dezvăluit
Articolul anterior
Cantități imense de droguri din Iran tranzitau Rusia, Ucraina și Moldova pentru a fi livrate în UE
Articolul următor
Alte articole interesante