Torino: Un moldovean l-a bătut crunt pe un bărbat italian, care l-a avertizat să nu mai arunce sticle în grădina sa

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, originar din Republica Moldova, a bătut crunt un italian din Torino, după care a ameninţat cu bătaia şi pe poliţiştii ajunţi la faţa locului.

separator

Potrivit presei italiene, deranjat că un bărbat de 46 de ani l-a apostrofat să nu mai arunce sticle în grădina lui, tânărul din Republica Moldova l-a luat pe acesta la bătaie.

Martorii la conflict au chemat poliţia, care a plecat în urmărirea cetăţeanului moldovean, care fugise de la locul faptei.

Pentru a scăpa, tânărul din Republica Moldova a început să arunce cu pietre în poliţişti, spunându-ke că nu îl vor prinde niciodată.

În momentul în care oamenii legii s-au apropiat de el, bărbatul din Republica Moldova a început să lovească cu pumnii şi picioarele, ameninţând pe poliţişti că este campion la arte marţiale.

În cele din urmă, oamenii legii l-au imobilizat pe tânărul din Republica Moldova. Acesta urmează să fie pus sub acuzare ăentru vătămare corporală gravă, rezistenţă în faţa oamenilor legii şi tentativă de vătămare corporală gravă a poliţiştilor.

sursa: www.tvrmoldova.md

Doi moldoveni au încercat să părăsească țara cu acte false
Articolul anterior
200 cazuri noi de Covid-19, confirmate în ultimele 24 ore
Articolul următor
Alte articole interesante