Tornadă pe o plajă din Italia. Oamenii au fugit panicați

O tornadă a lovit pe plajă, în Italia, iar momentul a fost surprins pe video de un amator. Surprinși de fenomenul meteo, turiștii au fugit panicați, relatează observtor.tv.

separator

Tornada a lovit sâmbătă, pe coasta napoletană, în sudul Italiei, între Licola și Varcarturo. Pe plaja de la Litorale Dimizio, un cameraman amator a susprins momentul. Vijelia a lovit brusc plaja, spulberând umbrele, șezlonguri și obiectele turiștilor.

Zeci de oameni, complet surprinși de apariția bruscă a fenomenului, au fugit panicați. Au urmat scene haotice, iar turiștii au reușit să se refugieze în clădirile de pe plajă.

Potrivit TG COM 24, cea mai afectată zonă a fost Lido Gallo, unde 10 persoane au fost rănite, dar ușor. Inclusiv un copil s-a ales cu zgârieturi în panica provocată de tornadă. ”Șezlongurile și umbrelele, din cauza vântului foarte puternic, au devenit adevărate arme”, a declarat Augustino di Soma, un administrator de plajă, martor la incident.

Italia a fost în aceste zile de iulie lovită de o serie de fenomene extreme: furtuni, grindină și tornade. O astfel de tornadă a fost raportată pe 10 iulie în nordul țării, la Milano Marittima.

Un moldovean creează unele dintre cele mai impresionante pălării din industria modei
Articolul anterior
Singurul copac din lume care face 40 de soiuri de fructe: piersici, prune, migdale, caise, cireșe etc.
Articolul următor
Alte articole interesante