Tort cu trei niveluri și casa plină de oaspeți. Cum Ala Pugaciova și-a sărbătorit ziua de naștere?

Cântece, bună dispoziție și un tort cu trei niveluri. Ala Pugaciova și-a sărbătorit cea de-a 72-a aniversare în castel său, alături de familie. Aceasta a organizat o sărbătoare pentru familie și prieteni. I-a adunat pe toți la o masă mare și a cântat la pian pentru ei. Cristina Orbakaite și frații ei, Lisa și Gari, nepoții Nikita și Denis, precum și alte persoane cunoscute au fost prezenți la sărbătoare.

Ala Pugaciova nu încetează niciodată să-i uimească pe fani. Nu mai face turnee cu concerte, însă îi adună pe cei dragi în casa ei. Liza Galkina într-o rochiță roșie a cântat în franceză piesa ,,Million alîh roz”, în timp ce mama sa o acompania.

Cristina Orbakaite a sosit recent din SUA. A apărut la petrecere într-o rochie cu volane și mâneci lungi. Artista a fost însoțită de soțul ei Mihail Zemtsov. De asemenea, au venit să o felicite pe bunica nepoții ei Denis Baysarov și Nikita Presnyakov împreună cu soția sa Alena Krasnova.

Băieții au primit cadouri. Prima donna le-a dat un tricou cu inscripția: „Ar fi trebuit să o asculți pe Alla Borisovna”. Toți au izbucnit într-un zâmbet la acest gest. Surpriza serii a fost un tort alb cu trei nivele. A fost decorat cu perle, trandafiri, iar literele „AB” au devenit coroana desertului.

Aglomeraţie la mausoleul lui Lenin în prima zi de la redeschidere
Articolul anterior
Câte cazuri de Covid-19 au fost înregistrate astăzi, 17 aprilie
Articolul următor
Alte articole interesante