Tradiția inedită pe care Andreea Marin și fiica ei o au în fiecare an. La ce și-au propus să nu renunțe: “Le adunăm an de an”

Andreea Marin reușește să facă orice își propune, ocupându-se de numeroase proiecte și fiind extrem de implicată în viața fiicei sale, Violeta. Vedeta ne-a dezvăluit, într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Ego.ro, că a condus-o pe adolescentă la școală în prima zi, mai ales pentru că acestea au o tradiție inedită de respectat în fiecare an. De asemenea, Zâna ne-a explicat și cum se descurca în copilărie atunci când vine vorba despre învățătură.

Andreea Marin a condus-o pe Violeta în prima zi de școală

Andreea Marin are o fiică superbă, Violeta, iar cele două au o relație extrem de apropiată. Vedeta a condus-o pe aceasta la școală în prima zi din clasa a 11-a, ținând cont că ele au o tradiție de respectat. În fiecare an, acestea fac o fotografie pentru a păstra amintirile. Cu toate acestea, Zâna, aflată la evenimentul de lansare al numărului de toamnă A List Magazine, ne-a dezvăluit că adolescenta nu a avut emoții:

“E fată mare. E în anul 11 deja, deci nu mai am aceleași probleme. Se descurcă foarte bine. Am fost, bineînțeles, la ea la școală, dar am făcut fotografie de început de an, că este o tradiție deja pentru noi, dar, în rest, s-a descurcat singurică. Bineînțeles, sigur că da. (n.r. au fotografiile în casă). Și le adunăm an de an. Nu, nici gând (n.r. Violeta nu a avut emoții). Copiii din ziua de astăzi sunt foarte evoluați față de cum eram noi odinioară.”

Cum se descurca la școală în copilărie

Mai mult, Andreea Marin ne-a explicat că tatăl ei nu o conducea la școală, mai ales pentru că locuința în care stăteau era foarte aproape de locul în care învăța. Vedeta ne-a dezvăluit că lua mereu note de 10, însă nu se considera o tocilară:

“Nu, nici gând. Școala mea era vis-à-vis de casa mea. Deci tata mă vedea de la geam. Nu eram o tocilară, dar eram o elevă de 10, recunosc. Învățam selectiv, dar isteț.”

“Trebuie să fim și mai blânzi cu noi”

Nu este un secret faptul că Andreea Marin este o persoană muncitoare, care reușește să facă orice își propune. Chiar dacă majoritatea proiectelor sale au fost un succes, ea a punctat că nu mereu totul iese așa cum ne dorim:

“Trebuie să fim și mai blânzi cu noi. Nu întotdeauna ne iese totul așa cum am visat. Dar, într-adevăr, majoritatea proiectelor mi-au ieșit.”

Are un stil de viață sănătos

Superba zână se bucură și de o grădină, care se află în locul în care muncește. Andreea Marin are un stil de viață sănătos, are grijă atunci când vine vorba despre produsele pe care le mănâncă și face sport:

“Tot acolo, la Creative Hub, este și grădina aceasta minunată, este ca un mic colț de rai, așa este. Viața sănătoasă este pentru mine ceva obișnuit, adică ceva ce se întâmplă în fiecare zi. Nu este un eveniment care se întâmplă o dată la nu știu cât timp. Atunci, eu trăiesc foarte firesc. Nu am secrete. (n.r. de frumusețe). Încerc să fac sport, încerc să mănânc sănătos, deci lucruri normale și oameni frumoși care se ocupă, de exemplu, de un machiaj, de o coafură, atunci când vin la un astfel de eveniment.”

Ce surpriză le pregătește fanilor

Cartea ei, “Nu există nu se poate” a fost un real succes, astfel că fanii se pot bucura. Vedeta lucrează intens la al doilea volum:

“Volumul 2 “Nu există nu se poate” este în lucru acum. În curând. Se lucrează acum la ea, la aranjarea în pagină, în fine, mai avem.”

sursa: www.ego.ro

VIDEO șocant! Schemă inedită de escrocherie aplicată de un cetățean străin în stațiile PECO din țară

Un cetățean străin, cu vârsta de 40 de ani, a fost reținut de către polițiști fiind suspectat de săvârșirea escrocheriilor în serie pe întreg teritoriul țării, scrie punctul.md.

Acesta, prin  abuz de încredere, la data de 20 septembrie a obținut de la angajata unei stații PECO din satul Peresecina, raionul Orhei, mijloace bănești în sumă de 5 000 de lei din aparatul de casă al entității comerciale.

Pe acest caz, de către Inspectoratul de poliție Orhei a fost pornită o cauză penală pentru escrocherie. 

Suspectul, sub pretextul că ar fi persoana de încredere al directorului sau altor angajați ai unităților comerciale solicita de la colegii acestora, în mare parte casieri, mijloace bănești.

Bărbatul se informa din timp despre cei care urmau să devină victime.

La 29 septembrie, individul a fost localizat și reținut de către angajații Inspectoratului de poliție Ialoveni, ulterior fiind preluat și etapat la Inspectoratul de poliție Orhei.

Suspectul a fost anterior judecat la el în țară pentru infracțiuni analogice, iar pe teritoriul țării noastre ar fi intrat la 19 august curent.

Conform, informațiilor deținute, la moment acesta ar mai fi implicat în infracțiuni similare, pe teritoriul raioanelor Comrat, Rîșcani, Ialoveni, Hîncești și Anenii Noi.

Conform legislației în vigoare persoanele culpabile de asemenea infracțiune riscă  amendă de la 42 500 la 67 500 de lei  sau închisoare de până la 5 ani.

La deconspirarea schemei și localizarea suspectului au activat angajații Inspectoratului de poliție Orhei,  în colaborare cu Direcția Investigații Criminale și Direcția Analitică a INI sub conducerea Procuraturii Orhei.

MAI neagă informația că ar pune sarcini poliției cu privire la protestele organizate de Partidul ȘOR

Ministerul Afacerilor Interne atenționează că informațiile apărute în unele surse mass-media, în legătură cu o așa zisă ședință, în care ar fi fost trasate sarcini poliției, cu privire la protestele organizate de Partidul Șor și solicitarea de acțiuni ferme, față de participanții la această manifestație, sunt false.

MAI precizează că poliția întreprinde măsuri de respectarea ordinii și liniștii publice, în rândul protestatarilor, conform atribuțiilor legale. Totodată, poliția are grijă ca locuitorilor capitalei să le fie respectate drepturile și să nu le fie perturbate activitățile cotidiene.

Față de persoanele care încalcă legea și care nu au un comportament civic, poliția este obligată să ia masuri, în raport cu încălcările constatate, conform legii.

MAI reamintește că în prezent, principiile după care se ghidează activitatea poliției sunt cele prevăzute de standardele internaționale, care au în vizor respectarea drepturilor cetățenilor.

MAI încurajează cetățenii să se informeze din surse sigure oficiale și să nu de-a crezare știrilor false menite să destabilizeze.


ANRE vine cu precizări despre tariful la gaz pentru populație

În contextul modificării formulei contractuale de formare a prețului de achiziție a gazelor naturale al SA „Moldovagaz” de la SAP „Gazprom”, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) vine cu mai multe precizări pentru consumatorii finali, scrie realitatea.md.

Așadar, modificarea formulei de stabilire a prețului de achiziție a gazelor naturale de către SA „Moldovagaz” de la SAP „Gazprom” nu are un efect similar și imediat în prețurile reglementate de furnizare către consumatori, impactul fiind deja inclus în structura prețurilor reglementate aprobate la nivelul unui an calendaristic.

Astfel, chiar dacă prețul de achiziție va fi mai mic, consumatorii finali au la bază prețul mediu ponderat anual de achiziție al furnizorului. Prin urmare, în calculele de ajustare a prețurilor reglementate de furnizare, ANRE a inclus prețurile prognozate de import ale SA „Moldovagaz” pentru trimestrul IV al anului 2022, precum și o parte din devierile tarifare negative acumulate în perioadele precedente.

În ceea ce privește forma de formare a prețului de achiziție, pentru trimestrele I și IV ale anului calendaristic, formula prevede 30% preț referință stabilit de indicatorii Front Month de pe platforma TTF și 70% – mixul de produse petroliere. Pentru trimestrele II și III, formula se inversează, după cum urmează: 70% preț referință platforma TTF și 30% – mixul de produse petroliere.

„În condițiile anului 2022, când prețul de bursă urmează un trend continuu ascendent, inversarea formulei pentru trimestrele I și IV ale anului curent, asigură pentru SA „Moldovagaz” un preț de achiziție mai mic decât în trimestrul II și III, cât și o diferență substanțială față de alternativele din piață. Specificăm că, în luna octombrie prețul pentru furnizorul din Republica Moldova este de 1074$/1000m3, față de 1883$/1000m3 în luna septembrie, până la modificarea formulei.” se arată într-un comunicat de presă al ANRE.

Datoriile consumatorilor pentru gaze înregistrează o sumă uriașă
Articolul anterior
Româncă din Italia, bătută de partener din cauza facturii la curent. Fetița acestora a chemat poliția
Articolul următor