Trafic intens la vamă, pe sensul de ieșire din țară. Poliția de Frontieră vine cu un anunț

Timp crescut de așteptare la vamă. Reprezentanții Poliției de Frontieră au emis sâmbătă o atenționare prin care anunță că se atestă un trafic intensiv în mai multe puncte de trecere a frontierei, pe sensul de ieșire din țară. Totodată, sistemele vamale funcționează cu întreruperi, din cauza unei erori tehnice.

„Astăzi se atestă un trafic intensiv în mai multe puncte de trecere a frontierei, pe sensul de ieșire din Republica Moldova, ceea ce determină creșterea timpului de așteptare.

De asemenea, a fost identificată și o eroare tehnică, din cauza căreia sistemele vamale funcționează cu ușoare întreruperi. Specialiștii Serviciului Vamali sunt la fața locului și vor remedia în cel mai scurt timp problema. Facem apel către participanții la traficul transfrontalier să-și planifice ruta înainte de a porni la drum și să se orienteze spre punctele de trecere a frontierei cu trafic mai puțin intens.

Poliția de Frontieră și Serviciul Vamal întreprind toate măsurile pentru fluidizarea traficului transfrontalier: suplimentarea numărului de angajați, deschiderea tuturor arterelor de deplasare, comunicarea cu cetățenii despre situația creată.Rugăm călătorii să prezinte înțelegere și răbdare, se lucrează la capacitate maximă!”, se menționează în atenționarea emisă de Poliția de Frontieră.

Un tânăr a murit în timp ce alerga la un maraton din Hâncești
Articolul anterior
Tendință nouă la Moscova. QR cod tatuat pe mână pentru a arăta tuturor că ești vaccinat
Articolul următor
Alte articole interesante