Tragedia din Crimeea: O asistentă medicală care ajuta victimele a încercat să se sinucidă, după ce a aflat că vinovatul este fiul ei

Dramele continuă după masacrul de la o școală în Crimeea, acolo unde 21 de persoane au fost ucise în urma unei explozii și a unui atac armat. Atacatorul a fost chiar un elev al instituției.

separator

Printre echipajele medicale care s-au luptat să le salveze viețile celor din urmă s-a numărat și o asistentă medicală, care a trăit șocul vieții ei. Conform Mirror, femeia a încercat să se sinucidă după ce a aflat, spre groaza ei, că autorul a fost chiar fiul ei, Vladislav Roslyakov.

Galina Roslyakova lucrează la unul dintre spitalele care au primit valuri de răniți în urma crimei. La un moment dat, a fost dusă la interogări de poliție, unde a aflat cumplita veste despre fiul ei. Vă avertizăm că urmează imagini video șocante: pe fundal se aud zgomotele produse în momentul în care atacatorul își împușca victimele, rând pe rând. Focurile de arma au durat 15 minute, potrivit presei locale.

sursa

Un polițist aflat în stare de ebrietate a mutat pasagerul decedat la volan, pentru a scăpa de pedeapsă
Articolul anterior
Imagini inedite cu Irina Rimes pe vremea când era elevă la Soroca! Cum arăta artista
Articolul următor
Alte articole interesante