Tragedie aviatică în California! Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit chiar lângă un liceu

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit lângă un liceu, la Santee, la est de San Diego, în California, cel puţin două persoane au murit, alte două au fost rănite, iar case au fost avariate, au anunţat autorităţile locale.

Presa locală scrie că vctimele sunt pilotul avionului şi un livrator de la compania UPS, al cărui camion a fost distrus într-o explozie, scrie timpul.md.

Cel puţin două case au fost distruse de un incendiu care a urmat exploziei, a anunţat într-un mesaj postat pe Twittr Primăria Santee.

”Un mic (avion) bimotor s-a prăbuşit peste două case la Santee” luni la prânz (ora locală), a anunţat primăria. Avionul, un Cessna bimotor de tp C340, se îndrepta către Yuma, în Arizona, de la aeroportul din Montgomery Field de la San Francisco, însă a întâmpinat probleme şi a încercat să aterizeze la Gillespie Field, în apropiere de liceu, unde s-a prăbuşit, potrivit NBC.

Numărul persoanelor care se aflau la bord era neclar imediat. Mai multe vehcule au luat foc, însă pompieri au stins flăcările înainte să se extindă la locuinţe. Liceul Santana, situat la trei străzi de locul unde s-a prăbuşit avionul, a anunţat într-un mesaj postat pe Twitetr că toţi elevii se aflau ”în siguranţă”.

Departamentul şerifului comitatului San Diego a anunţat că unele străzi au fost închise din cauza accidentului.

”Este o scenă destul de brutală pentru băieţii noştri şi încercăm să o analizăm extrem de atent”, a anunţat şeful pompierilor din Santee.

Statistici impresionante. Unde s-au dus utilizatorii după ce a căzut Facebook
Articolul anterior
Mesajul unui pacient ajuns în stare gravă din cauza COVID-19: „Faceți-mi și zece vaccinuri, numai să mă fac bine”
Articolul următor