Tragedie. Avionul din Rusia, dispărut de pe radare: aeronava s-a prăbușit pe o coastă în largul peninsulei Kamceatka

Salvatorii au identificat locul accidentului avionului An-26 în regiunea Kamchatk. Bucăți din epava avionului au fost găsite într-o zonă de coastă, în largul Peninsulei Kamceatka.

Între timp, prima fotografie de la locul prăbușirii avionului cu 28 de persoane la bord, în Peninsula Kamceatka în estul Rusiei, a fost făcută publică.

La bord erau 6 membri ai echipajului și 22 de pasageri, inclusiv doi copii.

În urma impactului a izbucnit un incendiu. Autoritățile susțin că nu a existat nicio șansă ca vreo persoană să rămână în viață.

Printre versiunile preliminare ale accidentului sunt: condiții meteorologice nefavorabile, defecțiuni tehnice ale aeronavei sau o eroare comisă de pilot.

Un grup de nave a fost trimis în căutare.

A fost formată o comisie specială, o linie fierbinte funcționează.

Condițiile meteorologice sunt dificile – ceață și înnorat. A fost inițiat un dosar penal pentru încălcarea regulilor de siguranță a traficului și a funcționării aeronavelor.

Guvernul local a declarat că aeronava avea un certificat valid de navigabilitate și că echipajul a trecut o inspecție înainte de zbor.

Potrivit Interfax, aparatul se pregătea de aterizare când a dispărut de pe radare, transmite Digi24.ro.

Surse citate de agenția Interfax spun că avionul s-ar fi lovit de stâncă în timp ce încerca să aterizeze, în condiții de vizibilitate redusă.

Avionul AN-26, cu 22 de pasageri și 6 membri ai echipalului la bord, care zbura din orașul Petropavlovsk-Kamchatski spre localitatea Palana, nu a făcut o comunicare programată. 

Maia Sandu, apel către cetățeni: ,,Ieșiți la vot pe 11 iulie!”
Articolul anterior
Radu și Ana Sîrbu, despre secretul unei căsnicii fericite: ,,Au trecut 24 de ani de când ne-am cunoscut!”
Articolul următor
Alte articole interesante