Tragedie într-o comună din Sculeni. O fetiță a fost lovită mortal de mașina primarului

Tragedie fără margini într-o familie din raionul Ungheni. O fetiță de 9 ani din satul Blindești, comuna Sculeni, a fost lovită mortal de o mașină. Accidentul rutier a avut loc ieri, în după amiaza.

separator

Potrivit poliției, fetița se plimba cu bicicletă când, la un moment dat, a fost lovită în plin de o mașină. Impactul a fost atât de puternic încât copila a fost aruncată la câțiva zeci de metri înainte și s-a stins până la sosirea medicilor.

Mașina implicată în accidentul rutier aparține primăriei comunei Sculeni. Primarul comunei, Vasile Casian, a declarat că în momentul impactului, el nu se afla în mașină, iar la volanul automobilului se afla șoferul primăriei, un bărbat de 58 de ani, originar din satul Gherman, aceeași comună. Imaginile de la locul accidentului au fost filmate cu un telefon mobil de un martor. Martorii mai spun că mașina se deplasa cu viteză înaltă. Rudele victimei susțin că în momentul producerii tragediei, în mașină, se afla și primarul.

Primarul localității a mai declarat că, șoferul este angajat la primărie de un an de zile, iar până acum nu ar fi fost implicat în nici un incident. Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe caz a fost pornită o anchetă. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 12 ani privațiune de libertate.

Rudele fetiței au declarat pentru un portal de știri că părinții minorei sunt peste hotare și urma să revină în țară peste câteva zile, pentru a organiza cumetria acesteia. Mama copilei decedate ar fi însărcinată.

sursa: www.echipa.md

Milanin Residence: Primește reducere la procurarea unui apartament cu avans!
Articolul anterior
La Chișinău a fost inaugurată Reuniunea Teatrelor Naționale românești
Articolul următor
Alte articole interesante