Tragedie. O aeronavă cu 107 oameni la bord s-a prăbușit peste o zonă cu locuințe

O aeronavă cu 98 de pasageri și 7 membri ai echipajului s-a prăbușit și a luat foc, vineri, într-o zonă rezidențială din apropierea capitalei Karachi din Pakistan.

separator

Potrivit postului local TRT World, sunt șanse minime să existe supreviațuitori și există chiar temerea să existe și victime la sol, având în vedere faptul că aeronava s-ar fi prăbușit peste locuințe.

Purtătorul de cuvânt al Autorității Aviatice pakistaneze a anunțat că zborul A-320 zbura de la Lahore la Karachi. Premierul pakistanez a transmis condoleanțe familiilor victimelor și a anunțat deschiderea unei anchete.

Surse citate de presa locală au declarat că avionul a pierdut legătura radio cu turnul de control chiar cu un minut înainte de a atinge solul. Surse citate de TRT World susțin că la ultima comunicare cu solul, pilotul ar fi anunțat că există un incendiu la bord și că prin ultimele sale manevre ar fi încercat să se prăbușescă peste locuințe.

Sursa

România anunță 127 cazuri noi de Covid-19, în ultimele 24 de ore: mai puține decât Republica Moldova, în ultimele 3 zile
Articolul anterior
Genetica Păcatelor – un seminar online gratuit despre păcate, biologie, artă și conexiunea dintre ele
Articolul următor
Alte articole interesante