Transportatorii se alătură fermierilor, în protestele pașnice din PMAN

Pentru a susține fermierii care protestează în centrul Capitalei, astăzi, 18 decembrie 2020, o coloană de autobuze și microbuze se va deplasa și va semnaliza.

Anunțul a fost făcut de Asociația Patronală a Operatorilor de Transport Auto (APOTA), care își exprimă solidaritatea cu acțiunile de protest inițiate și desfășurate de către Federația Națională a Fermierilor din Moldova și de către susținătorii acesteia, transmite stiri.md

„APOTA împărtășește viziunea reprezentanților sectorului agricol privind necesitatea adoptării urgente a măsurilor bugetar-fiscale îndreptate pentru menținerea activităților din sectoarele economiei, precum și menținerea locurilor de muncă și condamnă atitudinea cinică și batjocoritoare a guvernării față de cerințele protestatarilor”, se arată în mesajul transportatorilor.

Totodată, APOTA îndeamnă ca patronatele din alte ramuri, în special din ramurile economiei care au fost grav afectate de criza pandemică (Turism, Horeca ș.a.) să se alăture protestului inițiat de agricultori. 

„Pentru a ne apăra businessul și a menține locurile de muncă a angajaților noștri ne-a rămas doar calea protestelor împotriva indiferenței și incompetenței funcționarilor publici cărora le achităm salarii.

Dacă pentru anul 2021 dorim să prevenim creșterea poverii fiscale pe fundalul unei reduceri drastice a veniturilor, concedierile și falimentările în masă, dezmățul organelor de control trebuie să dăm dovadă de curaj și să urmăm exemplul agricultorilor”, se mai arată în mesajul APOTA.

Cumpără cadouri de Crăciun, fără a ieși din casă, pe Totul.online
Articolul anterior
Regizorul Steven Spielberg împlineşte astăzi 75 de ani
Articolul următor