Trei asistente medicale, reținute: erau implicate în vânzarea de droguri

Trei asistente medicale din cadrul Centrului de Sănătate din orașul Râșcani și un bărbat de 60 de ani, sunt cercetați penal fiind suspectați în circulația ilegală a substanțelor psihotrope.

separator
În cadrul acțiunilor de investigații și de urmărire penală, angajații IP Râșcani în comun cu ofițerii Direcția Nord ai Inspectoratului Național de Investigații, au efectuat percheziții în birourile de serviciu și la domiciliile suspecților, unde au fost depistate și ridicate rețete cu ștampila medicului de familie completate pentru procurarea substanțelor psihotrope, pastile clonazepam, diazepam, aprozolan, tramadol, rumorf, fiole de cetriaxon și de morfină.

Totodată, în biroul de serviciu al unei asistente medicale de familie din cadrul Centrului au fost depistați 200 de lei marcați și certificate cu prescrierea unor medicamente psihotrope.

La moment, două persoane sunt în arest, dintre care una la domiciliu, alte două sunt cercetate în stare de libertate.

Dacă vor fi găsite vinovate, persoanele riscă închisoare de la 3 la 7 ani cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 3 la 5 ani. În continuare se întreprind acţiuni în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și a altor persoane implicate.

O mamă din Coreea de Nord riscă închisoarea pentru că și-a salvat copiii dintr-un incendiu, în locul portretelor familiei Kim
Articolul anterior
Lista celor mai buni studenţi moldoveni care îşi fac studiile în străinătate
Articolul următor
Alte articole interesante