Trei cazuri de coronavirus, înregistrate în satul Chișcăreni, raionul Sângerei

Trei persoane din satul Chișcăreni, raionul Sângerei, au fost diagnosticate cu coronavirus. Despre aceasta a anunțat, într-un live, pe facebook, primarul orașului Sângerei, Arcadie Covaliov.

separator

În satul Chișcăreni au înregistrate 3 cazuri. Ne pare rău pentru cazurile acestea, de fapt pentru toate cazurile din Moldova.

,,Vă rog, să ne păstrăm calmul, în orașul Sângerei este liniște, foarte puțină lume a fost prin oraș prin astăzi. Însă, mai avem iresponsabilitate. Am avut mai multe apeluri de la cetățeni. Putem să trăim măcar două săptămâni fără frigărui? Haideți să nu mergem acum în aglomerații, să nu ieșim în pădure să facem frigărui. Aceasta este unica scăpare. Chem la responsabilitate.

Rog toatălumea ca toți mai puțini să vină în oraș, într-un cuvânt să ne autoizolăm orașul, cine poate să nu iasă, cei care au posibilitatea să nu vină. Aceasta este inițiativa mea. Pentru toți cei care aduc produse alimentare, orașul este deschis. Dar vă rog să stați acasă”, a comunicat primarul orașului Sângerei pentru oamenii  din localitate.

În raionul Sângerei sunt înregistrate 6 cazuri de Covid-19. Trei în oraș și deja trei la Chișcăreni.

Italia: 400 de milioane de euro vor merge către italienii, care nu mai au bani de mâncare
Articolul anterior
Compozitorul Gheorghe Banariuc a fost găsit. Este viu și nevătămat!
Articolul următor
Alte articole interesante