Trei copii, acasă la mama! Interpreta Tatiana Heghea, într-o poză rară alături de sora și fratele ei

Crăciunul este un prilej de revedere cu cei dragi, în căminul casei părintești. Anul acesta, sărbătoarea a fost însemnată pentru interpreta Tatiana Heghea, ea a mers la părinți iar acolo au petrecut momente prețioase împreună cu frații săi. Nu sunt mulți cei care știau că artista mai are, de fapt, o soră, dar și un frate.

Intrepreta nu obișnuiește să dezvăluie detalii despre familia sa mare, anul acesta însă a făcut o excepție și a publicat câteva imagini rare, alături de frații săi. Se pare că aceasta este o norocoasă! Sora Tatianei este cu 12 ani mai mare ca artista, iar fratele ei este cu 10 ani mai mare decât ea.

,,Voi nu știați pentru că eu nu obișnuiesc să îmi promovez membrii familiei, dar astăzi este seara Crăciunului pe stil vechi, cei cu care am crescut, iar Crăciunul e despre familie!”, a menționat interpreta în descrierea unei poze.

În altă poză, artista sugerează că mulți dintre internauți i-au scris că ei, frații, nu prea seamănă între ei. ,,Mi-ați scris că suntem tare diferiți, dar eu n-aș zice”, a comentat artista, arătându-se prodund surprinsă și amuzată.

Dar voi, ați reușit de Sărbători, să vă revedeți cu cei dragi?

Primul caz de Covid-19 cu noua tulpină din Marea Britanie, confirmat în România la o persoană care nu a călătorit în străinătate
Articolul anterior
Câte cazuri de Covid-19 au fost confirmate astăzi, 8 ianuarie?
Articolul următor
Alte articole interesante