Trei copii, internați în spital în urma deflagrației din sectorul Botanica. Care este starea acestora

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a înaintat prima versiune în cazul producerii deflagrației într-un bloc de locuit de pe strada Independenței 12/1.

Potrivit specialiștilor care cercetează cazul, explozia ar fi fost provocată în urma încălcării regulilor de apărare împotriva incendiilor la exploatarea echipamentului ce funcționează pe bază de gaz natural.

La fața locului pentru elucidare tuturor circumstanțelor activează Laboratorul Experimental Antiincendiar și specialiști din cadrul Direcției prevenire a riscurilor a IGSU.

Amintim că deflagrația a avut loc în seara zilei de 22 februarie la bucătăria comună de la etajul doi a unui bloc cu 6 nivele. În urma exploziei, patru persoane au avut de suferit.

Trei minori cu vârstele de un an, zece ani și șaisprezece ani au primit traumatisme fiind internați în spitalele «Valentin Ignatenco» și «Emilian Coțaga» din municipiul Chișinău.

Minorii de 1 an și 10 ani au suferit traumatisme ușoare fiind în exteriorul blocului în momentul producerii deflagrației, iar băiatul de 16 ani are arsuri de gradul I, II și III pe mâini, piept și față, fiind în încăperea unde s-a produs deflagrația. O femeie care de asemenea s-a aflat în exteriorul blocului s-a ales cu traumatisme ușoare.

Starea tuturor persoanele este satisfăcătoare. Persoane decedate nu au fost raportate. Circumstanțele cazului sunt investigate de organele de drept.

Imagini cutremurătoare în Italia: 200 de sicrie au ajuns în mare
Articolul anterior
Video plin de emoții! Cleopatra Stratan și tatăl ei au reconstituit un filmuleț din copilăria artistei
Articolul următor
Alte articole interesante