Trei copii, internați în stare gravă după ce soba din casă a luat foc. Familia are nevoie de ajutor!

Trei copii mici, în vârstă de 5 luni, 2 ani și 3,5 ani, au ajuns în stare gravă la spital după ce soba din locuința lor a luat foc. Copiii sunt crescuți doar de mamă, familia fiind social-vulnerabilă, iar acum necazul a devenit și mai mare.

Familia a primit anterior ajutor în cadrul acțiunilor de caritate inițiate de Cristina Mastac-Comerzan. Tot ea a dezvăluit, pe pagina sa de facebook, drama prin care a trecut recent această familie:

,,O mămică pe care am ajutat-o împreună să se pună pe picioare și cei 3 băieței ai săi au mare nevoie de noi! Ieri soba din casa a luat foc! Toți trei copilași sunt în stare gravă Institutul Mamei și Copilului. Copilul mijlociu, de 2 ani, este în stare critică, intubat, în comă. Mama se simte bine. La moment au nevoie de scutece, sticluțe, șervețele umede, ceva haine (nu multe).Apoi, trebuie să rezolvăm cu casa, căci acolo nu se pot întoarce. Vor avea nevoie de o locuință temporară, între timp să încercăm să reparăm locuința avariată”, dezvăluie Cristina Mastac-Comerzan.

Dacă binevoiești să ajuți această familie, poți susține cazul online aici: www.facebook.com/donate sau cu o donație prin paypal: cristina.mastac@yahoo.com cu mențiunea “pentru Marina și cei 3 copilași”!

Un video care prezintă în termeni simpli cum funcționează vaccinul anti-Covid, bazat pe tehnica ARN mesager, a devenit viral!
Articolul anterior
16.100 persoane au fost vaccinate astăzi în România
Articolul următor
Alte articole interesante