Trei cunoscuți dansatori italieni au murit în deșertul din Arabia Saudită

Sute de mesaje de condoleanțe pentru Antonio, Nicolas și Giampiero! Trei dansatori italieni, foarte cunoscuți în Peninsulă, au murit într-un teribil accident produs, vineri, în Arabia Saudită. Cei trei tineri și alți doi localnici au sfârșit cu mașina într-o râpă, în timpul unei excursii în deșertul din Riad. 

Antonio Caggianelli, în vârstă de 33 de ani, Nicolas Esposto, de 28 de ani, și Giampiero Giarri, de 32 de ani, se aflau la Riad, în Arabia Saudită, pentru inaugurarea unui nou teatru. Cei trei împreună cu alți dansatori au profitat de ziua lor liberă și au decis să facă o excursie în deșert la bordul a două mașini. Un grup de zece persoane, toți dansatori italieni, plus doi ghizi locali.

Balerinii au ajuns în deșert, iar la întoarcere, din motive încă necunoscute, cele două mașini au ajuns într-o râpă. Antonio, Nicolas și Giampiero au murit pe loc.

Alți trei italieni implicați în accident au fost răniți, dintre care unul este în stare gravă, având un prognostic rezervat.

Sute de mesaje de condoleanțe postate pe rețelele de socializare deplâng moartea celor trei balerini.

Antonio Caggianelli era considerat un mare talent al generației sale. Dansator și coregraf, tânărul de 33 de ani a participat la la multe emisiuni de televiziune. Caggianelli a performat în spectacolul Notte della Taranta 2021, celebrul festival de muzică din Salento.

„Înainte de fiecare pas, înainte de fiecare privire, zâmbea, la fel de frumos precum portul orașului său, Bisceglie”, scria pe Facebook pagina oficială a festivalului Apulian.

Nicolas Esposta, în vârstă de 28 de ani, s-a născut în Franța, dar a crescut în Cammarata (Agrigento). După ce a studiat la Roma, a colaborat în producții importante. Presa italiană amintește partciparea tânărului în spectacolul „A fost odată Studio Uno”. În 2017, a absolvit Academia Muzicală Gypsy și a fost distribuit în „Divo Nerone – Opera Rock”, fiind distribuit și în roluri de actorie.

Giampiero Giarri, născut la Roma în iulie 1989, a crescut în Ardea. A fost un balerin profesionist, instruit atât în ​​Italia, cât și în străinătate. Giarri s-a dedicat mai întâi dansului clasic, apoi dansului modern și contemporan. A performat în producții precum „Ben Hur Live”, „Romeo și Julieta, iubesc și schimbă lumea”, „Notre Dame de Paris”, dar a avut și apariții la televiziune în programe precum „Uno Mattina” și „Grande Fratello”.

sursa

Natalia Morari a dat în judecată postul de televiziune TV8
Articolul anterior
Serghey Lazarev și-a arătat copiii. Ce mari au crescut! Fanii sunt încântați
Articolul următor
Alte articole interesante