Trei frați orfani adună bani pentru o casă!

De mici au crescut la stână, apoi la orfelinat. Trei frați orfani au nevoie de locuința care le-a lipsit toată viața, o casă în care să trăiască în liniște și multă înțelegere, fără bătăile și chinul pe care l-au suportat în copilărie. Ajută-i și tu ca visul lor să devină realitate!

separator
,,Aceste fete zâmbesc, dar nici prin cap nu vă trece prin ce copilărie de coșmar au trecut și ce adolescență cu griji au avut. De fapt, povestea este a 3 frați de la tați diferiți, fratele nu e în poză, e într-o familie, în plasament. Două surori și un frate, care nu au avut norocul de o mamă grijulie și muncitoare. Copii care au văzut bătăi, alcool și sânge de multe ori. Trist!

Svetlana, cea care acum ține deja în brațe propriul copil, a mers în clasa 1 abia la 10 ani. Stăteau cu zilele încuiați în stână, fără mâncare și fără apă, cât cea care i-a născut era pe deal cu un nou iubit. O femeie, care avea oile la acea stână, i-a descoperit când a venit întâmplător acolo. I-a hrănit, spălat și a denunțat-o pe mamă. A fost decăzută din drepturi. Între timp, bunicii care erau singurul lor sprijin au murit. Așa au ajuns prin orfelinate.

După ce a ieșit din orfelinat, Svetlana s-a îndrăgostit de un băiat. Și soarta ei era să fie foarte similară cu cea din copilărie. Bărbat abuziv, alcool, bătăi, a plecat de la el când deja avea un suflețel sub inimă. Acum se află într-un centru pentru mame singure din Chișinău, dar este amenințată de tatăl fetiței, că îi ia copilul. Își dorește o casa mică, pentru fiica sa, pentru sora și fratele sau. Sa crească împreuna, în pace, liniște și mai multă dragoste. Vrea sa schimbe direcția vieții. Nu au pe nimeni din familie care să îi ajute”, scrie Lilu.Svetlana i-a cerut ajutorul prezentatoarei Liliei Ojovan (Lilu). Lilu nu a putut rămâne indiferentă la acest caz. Și-a promis să ajute acești copii și a demarat mai multe activități, menite să adune, ban cu ban, pentru casa visurilor acestor frați.

,,Noi suntem marea FAMILIE a oamenilor buni care putem face împreuna acest vis sa devină realitate. Urmează o serie de evenimente pe care le voi organiza pentru a aduna suma necesară pentru cumpărarea unei căsuțe. Am început cu oferirea în chirie a rochiilor de seară, acum urmează târgul. Va fi un Cos unde vom colecta și bani. Plus o mare parte din urma sumei obținute în urma vânzărilor hainelor și accesoriilor Eco va fi donată. Cine vrea să doneze de peste hotare, îmi scrieți vă rog în privat. Voi avea grijă de la colectarea sumei, până la perfectarea actelor”, comunică Lilu.

Cont Facebook: Lilu (Lilia Ojovan)

Târgul caritabil de vară, în care Lilu își va scoate în vânzare hainele, va avea loc pe 30 iunie, între orele 11:00-14:00, pe strada Veronica Micle, tersa Kira’s.

Vrei și tu să ajuți acești copii? Acționează, iar fapta ta cu siguranță va fi răsplătită!

O tânără din Chișinău este de negăsit. Rudele o caută cu disperare
Articolul anterior
Defilare de modă în scaune cu rotile. Tineri care ne dau o lecție de viață!
Articolul următor
Alte articole interesante