Trezește-te odihnit în fiecare zi și sărbătorește Ziua Mondială a Somnului împreună cu Dormeo!

Ce rol joacă somnul în viața ta? Somnul nu reprezintă doar o perioadă  de ieșire din ritmul alert al vieții, ci este o stare fiziologică normală, necesară recuperării forțelor pentru toate categoriile de vârstă. Astfel, nevoia de a dormi este un proces vital pentru organismul uman. Iată care sunt cei mai importanți factori ce influențează calitatea somnului:

separator

1. Primul și cel mai important factor ce influențează direct calitatea somnului este salteaua pe care dormi. Aceasta trebuie să fie selectată în dependență de parametrii și necesitățile individuale. De asemenea trebuie să ofere suport și sprijin coloeanei vertebrale și să-ți asigure o poziție corectă a corpului pe parcursul întregii nopți. De aceea trebuie să acorzi o atenție deosebită acestui aspect.

2. Ora de culcare trebuie să fie mereu aceeași. Încearcă să-ți faci un program pe care să-l respecți cu strictețe. Corpul nostru funcționează după anumite rutine, de aceea, programul contează mult.

3. Atenție la ceea ce mănânci. O cină prea bogată îți poate afecta somnul. Ai grijă la porția pe care o consumi, ar fi bine să cinezi cu 2-3 ore înainte de somn.

4. Temperatura din cameră de asemenea joacă un rol important în ceea ce privește calitatea somnului. Dacă în cameră este prea cald, cu siguranță nu te vei putea odihni. Temperatura ideală recomandată este de 18-20 °C. Nu uita să aerisești zilnic dormitorul.

Sărbătorim Ziua Mondială a Somnului împreună cu Dormeo și Dora

După cum bine știți, în fiecare an, în luna martie sărbătorim Ziua Mondială a Somnului. Pentru că este responsabil de somnul sănătos al fiecăruia dintre voi, Dormeo a decis să facem această zi cât se poate de deosebită creând:

Oferte și reduceri până la -70% și loterie cu premiu mare în valoare de 30.000 Lei

Surprizele însă nu se termină aici. Mai avem o veste importantă. Pe tot parcursul lunii martie, în cazul în care procurați orice produs din gama Dormeo, deveniți automat participanții marei tombole, premiul căreia un Voucher în valoare de 30.000 Lei – o soluție completă pentru dormitorul tău (cadru pentru pat cu lamele, saltea, plapuma, 2 perne, lenjerie de pat și umidificator). Dar, nici asta nu e tot. Vă oferim ocazia să procurați produsele noastre la prețuri reduse, vă invităm să beneficiați de CADOU GARANTAT la fiecare comanda si oferte speciale de până la -70%. Nu ezitați să beneficiați de cele mai mici prețuri și să celebrați împreună cu noi marele eveniment al Somnului.

Tot ce trebuie să faceți pentru a procura produse din gama Dormeo este să accesați această pagină www.dormeo.md să vizitați magazinele Top Shop din toată țara sau să apelați la numărul 022 264 195. Somn ușor tuturor… dar, să vă treziți la timp ca să nu ratați reducerile!

Echipajele medicale din Moldova, care transportă pacienții suspecți de coronavirus, fac eforturi colosale
Articolul anterior
,,Panic Attack”, colecția vestimentară inedită a unui brand autohton
Articolul următor
Alte articole interesante