Trezește-te odihnit în fiecare zi și sărbătorește Ziua Mondială a Somnului împreună cu Dormeo!

Ce rol joacă somnul în viața ta? Somnul nu reprezintă doar o perioadă  de ieșire din ritmul alert al vieții, ci este o stare fiziologică normală, necesară recuperării forțelor pentru toate categoriile de vârstă. Astfel, nevoia de a dormi este un proces vital pentru organismul uman. Iată care sunt cei mai importanți factori ce influențează calitatea somnului:

separator

1. Primul și cel mai important factor ce influențează direct calitatea somnului este salteaua pe care dormi. Aceasta trebuie să fie selectată în dependență de parametrii și necesitățile individuale. De asemenea trebuie să ofere suport și sprijin coloeanei vertebrale și să-ți asigure o poziție corectă a corpului pe parcursul întregii nopți. De aceea trebuie să acorzi o atenție deosebită acestui aspect.

2. Ora de culcare trebuie să fie mereu aceeași. Încearcă să-ți faci un program pe care să-l respecți cu strictețe. Corpul nostru funcționează după anumite rutine, de aceea, programul contează mult.

3. Atenție la ceea ce mănânci. O cină prea bogată îți poate afecta somnul. Ai grijă la porția pe care o consumi, ar fi bine să cinezi cu 2-3 ore înainte de somn.

4. Temperatura din cameră de asemenea joacă un rol important în ceea ce privește calitatea somnului. Dacă în cameră este prea cald, cu siguranță nu te vei putea odihni. Temperatura ideală recomandată este de 18-20 °C. Nu uita să aerisești zilnic dormitorul.

Sărbătorim Ziua Mondială a Somnului împreună cu Dormeo și Dora

După cum bine știți, în fiecare an, în luna martie sărbătorim Ziua Mondială a Somnului. Pentru că este responsabil de somnul sănătos al fiecăruia dintre voi, Dormeo a decis să facem această zi cât se poate de deosebită creând:

Oferte și reduceri până la -70% și loterie cu premiu mare în valoare de 30.000 Lei

Surprizele însă nu se termină aici. Mai avem o veste importantă. Pe tot parcursul lunii martie, în cazul în care procurați orice produs din gama Dormeo, deveniți automat participanții marei tombole, premiul căreia un Voucher în valoare de 30.000 Lei – o soluție completă pentru dormitorul tău (cadru pentru pat cu lamele, saltea, plapuma, 2 perne, lenjerie de pat și umidificator). Dar, nici asta nu e tot. Vă oferim ocazia să procurați produsele noastre la prețuri reduse, vă invităm să beneficiați de CADOU GARANTAT la fiecare comanda si oferte speciale de până la -70%. Nu ezitați să beneficiați de cele mai mici prețuri și să celebrați împreună cu noi marele eveniment al Somnului.

Tot ce trebuie să faceți pentru a procura produse din gama Dormeo este să accesați această pagină www.dormeo.md să vizitați magazinele Top Shop din toată țara sau să apelați la numărul 022 264 195. Somn ușor tuturor… dar, să vă treziți la timp ca să nu ratați reducerile!

Maib inaugurează noul oficiu central digital la Chișinău

Maib, cea mai mare bancă din Moldova, a inaugurat noul său sediu central în inima Chișinăului. Oficiul este situat în vecinătatea Parcului Central „Ștefan Cel Mare și Sfânt” din Chișinău și a fost denumit maib park. Are aspectul unui campus tehnologic din Silicon Valley și este conceput pentru a fi versatil din mai multe perspective:

– consolidează reputația maib ca angajator de top a talentelor în Moldova;

– poziționează maib ca bancă lider cu cele mai bune servicii pentru clienții săi;

– permite lucrul flexibil și agil, lucrul în echipă și colaborarea pentru a crea produse digitale inovatoare;

– evidențiază centrarea maib pe deschidere, transparență și sustenabilitate.

Alina Stoianov a devenit mămică. Emilian Crețu a publicat primele imagini de la maternitate

Actrița Alina Stoianov a devenit astăzi mămică. Ea a adus pe lume o fetiță sănătoasă, iar Emilian Crețu a publicat primele poze de la maternitate.

Emilian a mers la maternitate împreună cu sora sa Nina.

Actorul a dezvăluit ieri că fetița va purta numele Mora.

Sănătate multă și felicitări tuturor cu ocazia acestui fericit eveniment!

Accident grav de autobuz în Italia: Cel puțin 18 morți și mai multe persoane rănite

Un accident teribil a avut loc, marți seară, în Italia. Un autobuz de pasageri a căzut de pe podul care leagă Veneția de Mestre.

S-a întâmplat în jurul orei 19:40, ora Italiei.

Autobuzul în care se aflau mai multe persoane ar fi plonjat de pe o porțiune înălțată de pe Via dell’Elettricità, sfârșind pe linia de cale ferată care trece pe lângă drum, conform rainews.it. 

După ce s-a izbit de pasarelă, autobuzul a luat foc. 

Accidentul s-a produs într-o zonă supraînălțată de pe via dell’Elettricità, autobuzul căzând de la o înălțime de 15 metri și ajungând pe calea ferată.

Trenurile dintre Mestre și Veneția au fost suspendate, în timp ce serviciile de urgență și Poliția au intervenit la fața locului pentru a gestiona consecințele acestui eveniment tragic.

Numeroase ambulanțe și vehicule ale pompierilor s-au deplasat la fața locului. 

Dinamica accidentului nu este deocamdată clară și nici nu se știe dacă a fost vorba de un autobuz turistic sau de un autocar. Nu este încă clar cum s-a produs accidentul și nici dacă a vehiculul implicat este un autocar turistic sau un autobuz. 

Conform ansa.it, cel puțin 40 de persoane sunt rănite.

Bilanțul provizoriu al accidentului în care a fost implicat autobuzul este de cel puțin 18 morți, 15 dintre aceștia fiind deja transferați la morgile spitalelor locale.

Echipajele medicale din Moldova, care transportă pacienții suspecți de coronavirus, fac eforturi colosale
Articolul anterior
,,Panic Attack”, colecția vestimentară inedită a unui brand autohton
Articolul următor