Troleibuze pline și nervi întinși la maximum în Capitală, pe timp de pandemie

Situație complicată în capitală din cauza protestului transportatorilor. Microbuzele de linie nu au circulat în Capitală şi suburbii, iar oamenii au fost nevoiţi să ia cu asalt troleibuzele ca să ajungă la muncă sau cu treburi în oraş.

La Ialoveni, oamenii au umplut dis-de-dimineaţă staţiile de aşteptare pentru a prinde un troleibuz spre Capitală, transmite Publika.md.

Localnicii spun că deși au ieşit mai devreme din casă, oricum au fost în întârziere. „Nu ştiu cum voi ajunge. Probabil voi chema un taxi. Voi avea cheltuială, dar pe nimeni nu interesează, ca de obicei”.

Şi la Durleşti a fost aceeaşi situaţie. Aici, la fel oamenii au fost nevoiţi să stea minute în şir pentru a putea ajunge în oraş: „Pentru locuitorii şi pasagerii care se deplasează la serviciu este foarte greu şi fără protestele lor este foarte greu, mai ales aici, în Durleşti, e groaznic”.

„La Durleşti mereu sunt probleme şi trebuie să aştepţi o oră, 40-50 de minute zilnic. De mult timp se tot vorbeşte despre transport, dar văd că nimic nu se rezolvă”.

Astăzi, mii de microbuze de pe 28 de rute municipale nu au ieşit la linie în semn de protest faţă de restricţiile impuse de Comisia Naţională Extraordinară de Sănătate Publică.

O minoră din Hâncești a fost răpită și violată într-o casă abandonată
Articolul anterior
Vladimir Putin și Alexander Lukașenko s-au distrat împreună pe pârtia de ski de la Soci
Articolul următor