Trotuarele din Bălți sunt spălate cu furtunul. Foto

Primăria Bălți testează un program de curățenie mai eficient, prin spălarea trotuarelor cu furtunul. Imagini cu muncitorii Întreprinderii Municipale “Amenajarea Teritoriului și Spații Verzi Bălți” aflați în plin proces de lucru au fost postate pe pagina de Facebook a instituției.

separator
„Am inițiat o astfel de procedură pentru prima dată. După cum în oraș sunt multe trotuare pavate cu plită, iar peste iarnă ele au rămas murdare, am hotărât să încercăm curățarea lor cu resursele disponibile. Vom concluziona asupra rezultatelor activității date, pentru ca această procedură să fie repetată și în alte sectoare ale municipiului”, spune Svetlana Novicova, șef interimar al ÎM “Amenajarea Teritoriului și Spații Verzi Bălți”.

La întrebarea „Care sunt cheltuielile întreprinderii pentru acest experiment?”, Svetlana Novicova a răspuns: „Încă nu cunoaștem, la sfârșit de zi vom calcula toate cheltuielile ce țin de resursele folosite. De asemenea ne vom gândi asupra atragerii unei noi unități tehnice pentru stropirea cu apă a florilor și zonelor verzi din oraș”. Svetlana Novicova a mai menționat că există o diferență vizibilă între exteriorul trotuarelor până la spălare și după, ceea ce înseamnă că acțiunea are șanse să continue.

sursa: www.independent.md

O companie de taxi din Ungheni pune la dispoziția cadrelor medicale 200 de mașini gratuite
Articolul anterior
CNAS stopează eliberarea biletelor pentru tratamente balneo-sanatoriale
Articolul următor
Alte articole interesante