Trupa Andre s-a reunit și lansează prima piesa împreună, după 18 ani

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au refăcut trupa Andre după 20 de ani de la înființarea acesteia, iar în curând vor lansa o nouă melodie.

separator
Piesa trupei Andre se numește „Reset la inimă”, iar teaser-ul a apărut astăzi pe canalul de YouTube al casei de producție Cat Music, scrie click.ro. Andreea Antonescu și Andreea Bălan au lucrat în secret la refacerea trupei. „Reset la inimă” va fi prima melodie a trupei Andre și păstrează stilul deja cunoscut al formației care a făcut furori în anii 2000.

Și pe plan personal, artistele au o vară încărcată. Andreea Antonescu a revenit împreună cu fetița ei din SUA și a anunțat că va divorța de soțul ei, în timp ce Andreea Bălan urmează să facă nunta cu actorul George Burcea. Trupa Andre a lansat 6 albume și a vândut 1,5 milioane de discuri.

Trupa Andre s-a înființat în 1999, când a lansat single-ul „Liberă la mare” și odată cu el, a creat o explozie în muzică, modă, dar și în atitudinea unei întregi generații – generația Andre. Andreea Bălan și Andreea Antonescu erau cele mai bune prietene pe vremea când cântau în trupa Andre.

Fenomenul Andre înseamna nu mai puțin de șase albume lansate, 1.500.000 de de unități vândute, 5 discuri de platină, un disc de aur, sute de concerte, fan-cluburi în fiecare oraș din România, dar și milioane de admiratori în străinătate.

În anul 2001, trupa Andre este desemnata „Cea mai bună trupă pentru adolescenți”, iar Andreea Antonescu și Andreea Bălan sunt numite „reginele muzicii dance”. După superhitul „Liberă la mare”, urmează „Noapte de vis”, „Lasă-mă papa la mare”, „Prima iubire”, „Am să îmi fac de cap”, „Flori de tei”, „Fac ce vreau”, „Prima iubire” și multe alte piese de succes care au devenit imnuri ale unei generații întregi. Trupa s-a destrămat în anul 2001 și iată că, după 18 ani de pauză, ascultăm o nouă melodie lansată de cele două soliste.

Unul dintre cei mai otrăvitori pești a fost observat pe plajă, la Odessa. Avertismentul specialiștilor
Articolul anterior
Alarmant! În Moldova, numărul elevilor și studenților a scăzut cu 58,9 mii, în doar șase ani
Articolul următor
Alte articole interesante