Trupa DoReDos va reprezenta Moldova la Eurovision Song Contest 2018!

În această seară s-a desfășurat marea finală a selecției naționale Eurovision 2018. Publicul a votat! Trupa DoReDos, cu piesa „My lucky day”, va merge la Lisabona și va reprezenta Moldova la concursul Eurovision Song Contest 2018, după ce a obținut punctaj maxim din partea juriului, dar și a publicului.

separator

În ajunul concursului, Filip Kirkorov a sosit tocmai din Rusia pentru a susține trupa DoReDos, pentru care a compus piesa „My lucky day”.

În finala etapei naționale a concursului au evoluat 16 concurenți. În clasamentul final, Vera Țurcanu s-a clasat pe locul 2, iar locul 3 l-a cucerit Ana Odobescu.În deschiderea show-ului din această seară, difuzat live, la postul de televiziune M1, a evoluat trupa SunStroke Project, care a clasat Moldova pe locul 3 la Eurovision Song Contest 2017, cu piesa „Hey Mamma”.Concursul Eurovision 2018 va avea loc în Lisabona, Portugalia, după victoria de anul trecut a reprezentantului acestei țări, Salvador Sobral.

Trupa DoReDos va evolua în cea de-a doua semifinală a ediției de la Lisabona, care va avea loc pe 10 mai 2018. Prima semifinală va avea loc în 9 mai, iar finala se va desfășura în 12 mai.

sursa: www.trm.md

Expoziție de artă inedită vernisată la Soroca
Articolul anterior
Cine este reprezentantul Ucrainei la Eurovision Song Contest 2018?
Articolul următor
Alte articole interesante