Trupa Little Big va reprezenta Rusia la ,,Eurovision 2020”

Trupa Little Big va reprezenta Rusia la concursul internațional Eurovision Song Contest 2020, care va avea loc la Rotterdam în luna mai.

separator
„Pervii Kanal a decis că această misiune va fi încredințată trupei Little Big din Sankt Petersburg”, a anunțat Kirill Kleimenov, prezentatorul programului Vremya.

Premiera piesei va avea loc în zilele următoare, relatează tass.ru.

„Principalul lucru este să îți iubești munca și să lucrezi constant. Poziția mea în viață este să faci ceea ce faci și.. fie ce va fi. Nu am crezut niciodată că vom avea șansa de a reprezenta Rusia la Eurovision Song Contest, dar, odată ce s-a întâmplat, vom face tot ce ne stă în puteri”, a declarat vocalistul trupei, Ilya Prusikin.

Trupa Little Big, fondată în 2013 la Sankt Petersburg, evoluează în stilurile punk și pop. Membrii echipei sunt vocaliștii Ilya Prusikin, Sofia Tayurskaya și Anton Lissov, DJ Sergey Makarov. Popularitatea a venit odată cu lansarea hit-ului ,,Skibidi”, care a obținut 23 de milioane de vizualizări pe YouTube în doar o săptămână, iar până acum peste 350 de milioane de utilizatori au vizionat deja videoclipul. Grupul face turnee deseori în Europa.

OMS, date despre coronavirus: De aproape 9 ori mai multe cazuri în lume decât în China în ultimele 24 de ore
Articolul anterior
Află care este legătura dintre colon și durerile de cap
Articolul următor
Alte articole interesante