Trupe ale armatei indiene se alătură unui exercițiu militar rusesc

Trupe ale armatei indiene au aterizat în Rusia pentru un exercițiu militar de o săptămână, a anunțat joi Ministerul indian al Apărării, citat de Sky News , informează mediafax.ro.

Guvernul indian a transmis că forțele sale au participat în mod regulat la exerciții multilaterale în Rusia, alături de multe alte țări.

Acesta a continuat spunând că trupele „au sosit la locația exercițiului și în următoarele șapte zile vor efectua manevre comune care vor include exerciții comune de antrenament pe teren, discuții de luptă și exerciții cu arme de foc”.

Moscova a anunțat la sfârșitul lunii iulie că va organiza exercițiul „Vostok” în estul țării, în ciuda faptului că poartă un război de șase luni în Ucraina.

China, Belarus, Mongolia și Tadjikistan sunt ceilalți participanți.

Statele Unite, care și-au aprofundat parteneriatul militar cu India în ultimii ani, și-au arătat disconfortul față de participarea trupelor indiene la exercițiul din Rusia.

Au fugit de mobilizare: Doi ruși au ajuns cu barca în Alaska

Paza de Coastă a SUA a reținut doi bărbați pe insula St. Lawrence, statul american Alaska. Ei plecaseră cu barca din Egvekinot, regiunea autonomă Ciukotka, și le-au spus celor care i-au găsit că „au fugit de armată”, scrie Alaska News Source.

Bărbații au fost găsiți de localnicii din satul Gambell, marți, 4 octombrie. Ei au informat polițiștii de frontieră despre descoperirea bărcii cu cei doi cetățeni străini.

Cazul a fost tratat foarte atent, având în vedere tensiunile dintre SUA și Rusia pe fondul războiului din Ucraina.

Un purtător de cuvânt al biroului senatorului Dan Sullivan a declarat că acesta a fost informat despre situație după ce a fost contactat de un lider comunal înalt din regiunea Strâmtorii Bering.

Bărbații au parcurs în jur de 300 de mile marine, peste 500 de kilometri pe mare.

Doi ruși care au fugit cu barca de mobilizare au ajuns în Alaska și au fost recuperați de Garda de Coastă a SUA

„Acești doi oameni care au venit din Rusia cu barca au fost reținuți la Gambell și sunt acum la Anchorage și tratați de autoritățile federale”, a spus guvernatorul Mike Dunleavy.

„Nu anticipăm un flux continuu de indivizi străini. Nu avem nicio indicație că se va întâmpla așa ceva”, a mai spus Dunleavy.

sursa

O mașină a explodat în centrul Moscovei. Două automobile sunt în flăcări

O mașină a explodat în apropierea Turnului Federației din Moscova. Joi seară, două mașini erau în flăcări în centrul Moscovei.

Martorii oculari spun că au auzit o explozie, după care au observat un bărbat care a fugit cu o canistră.

Turnul Federației este un complex de zgârie-nori din Moscova. Turnul a fost proiectat să fie atât cea mai înalta clădire din Europa cât și prima clădire europeană care să depășească 374 de metri.

Patriarhul Kirill a cerut clericilor din toată țara două zile de rugăciuni pentru sănătatea lui Putin

Patriarhul Kiril al Moscovei și al Rusiei i-a binecuvântat pe episcopi, clerici și credincioși să se roage pentru sănătatea președintelui rus Vladimir Putin.

Putin's Altar Boy'—Russian Orthodox Church Leader—Dropped From EU Sanctions

Într-un mesaj publicat pe site-ul Patriarhiei Moscovei, se spune că pe 7 octombrie, ziua în care Putin împlinește 70 de ani, Kirill face apel „să facă acasă rugăciune fierbinte pentru sănătatea șefului statului al Rusiei”.

Pe 8 octombrie, ziua sărbătorii Sfântului Serghie de Radonezh, cu binecuvântarea Patriarhului Moscovei și al Întregii Rusii, bisericile vor asculta și o „petiție specială pentru sănătatea Președintelui Rusiei” și „proclamă mulți ani ” lui Vladimir Putin.

sursa

Putin a obținut o victorie-șoc ce ar putea distruge lumea liberă! Războiul energetic al Kremlinului împinge Europa către colapsul economic și socialism
Articolul anterior
Tragedie de tip crimă-sinucidere! O americancă şi-ar fi omorât cei doi copilaşi, ca mai apoi să-şi pună capăt zilelor. Familia este în șoc
Articolul următor