Tu meriți o sărbătoare specială!

Să decorezi într-un stil unic o sală de evenimente și să oferi clienților un loc de poveste pentru a-și imprima amintirile pe fotografii înseamnă să fii capabil să pătrunzi în lumea misterioasă a artei. Or, acest lucru este acum posibil grație echipei de la decorpanou.md, care are grijă ca evenimentul tău să fie unul perfect, până la cele mai mici detalii, și, fie că e vorba despre o nuntă, botez, cumetrie, zi de naștere, o întâlnire de afaceri sau evenimente mondene, să arate totul pe măsura așteptărilor tale.

separator
decorpanou.md
Decorpanou.md improvizează creativ locul destinat pozelor alături de cei dragi. Decorul se bazează pe motive florale, dar și pe accesorii de sărbătoare.

– Confecționează Litere 3D, pun la dispoziție baloane cu aer și heliu.

– Imprimează bannerul perfect, astfel încât să nu se piardă nicio nuanță.

fotostand , fotopanou , baner , decor

De asemenea, decorpanou.md oferă cu chirie stativul mobil pentru banner, cu montarea și demontarea sa ulterioară.

Echipa pune la dispoziție servicii de transport în raza orașului, iar după necesitate și în afara Chișinăului.

Cea mai mare companie de panouri foto oferă o gamă variata de modele pentru toate momentele deosebite din viața dumneavoastră: nuntă, creștinarea pruncului, cumetrie, zi de naștere, evenimente mondene și de afaceri.

zi de nastere,party,fotopanou,stand,decor,decoratiune,panou foto,foto video,fotostand,baner,banner,panou,baloane heliu,fluturi
Decorpanou.md pune la dispoziție panouri foto de orice mărime, machete, și totul – la discreția clientului, ținând cont de tematica evenimentului.

Designerii echipei sunt pregătiți să le ofere clienților cele mai bune sfaturi și idei în materie de decor, realizarea fotopanoului etc.

decorpanou

Pentru comoditate și lejeritate în alegerea serviciilor, decorpanou.md a sincronizat câteva pachete standart ce includ toate serviciile, în funcție de mărimea panoului:

Decor Fotostand/Fotopanou 1,5 x 2,0 m – 600 lei + Cadou 20 baloane
Decor Fotostand/Fotopanou 2.0 x 2.0 m – 700 lei + Cadou 30 baloane
Decor Fotostand/Fotopanou 2.2 x 2.2 m – 750 lei + Cadou 30 baloane
Decor Fotostand/Fotopanou 2.3 x 2.3 m – 800 lei + Cadou 30 baloane
Decor Fotostand/Fotopanou 2.0 x 2.5 m – 800 lei + Cadou 30 baloane
Decor Fotostand/Fotopanou 2.0 x 3.0 m – 900 lei + Cadou 30 baloane
Decor Fotostand/Fotopanou 2.3 x 2.6 m – 950 lei + Cadou 30 baloane
Decor Fotostand/Fotopanou 2.2 x 3.0 m – 1000 lei + Cadou 30 baloane
Decor Fotostand/Fotopanou 2.4 x 3.0 m – 1100 lei + Cadou 50 baloane
Decor Fotostand/Fotopanou 2.5 x 3.5 m – 1250 lei + Cadou 50 baloane
Decor Fotostand/Fotopanou 2.5 x 4.0 m – 1400 lei + Cadou 50 baloane

Decor de nunta la un preţ accesibil, свадебное оформление цветами ткань wedding decoration

De asemenea, există posibilitatea de a face comandă doar de banner și de a realiza designul ori de a închiria carcasa pentru orice mărime.

Pentru mai multe informații apelați numărul de telefon 068 60 10 90 sau accesați pagina de Facebook:

Decorpanou.md Fotopanou Fotostand

Ultima oră! SA Energocom a semnat contract de livrare a energiei electrice cu centrala Cuciurgan din stânga Nistrului

SA Energocom a semnat astăzi, 3 noiembrie, contract de livrare a energiei electrice cu centrala Cuciurgan din stânga Nistrului. Despre aceasta a anunțat Andrei Spînu, pe pagina sa de facebook. Astfel, în perioada care urmează, Republica Moldova va primi energie electrică atât din România, cât și de la centrala Cuciurgan.

,,Azi, SA Energocom a semnat contractul de livrare a energiei electrice cu MGRES pentru luna decembrie. De asemenea, am convenit să analizăm opțiunea extinderii contractului pentru perioada ianuarie – martie 2023 pentru a asigura toată țara cu electricitate. Mai jos detalii:

Cantitatea: pentru decembrie, aproximativ 204 mii MW. Această cantitate, împreună cu contractele bilaterale din România, e suficientă pentru tot consumul malului drept;

Prețul: 73 USD;

MoldovaGaz va livra 5,7 milioane m3 de gaz pe zi malului stâng, inclusiv MGRES;

CSE și ANRE urmează să decidă referitor la reducerea tarifului la energia electrică. Cetățenii vor plăti mai puțin pentru electricitate;

Această contract este un compromis rezonabil pentru a asigura cetățenii de pe ambele maluri ale Nistrului cu energie electrică și gaz”.

Totodată, conform ministrului, malul drept va utiliza gazul din rezerva acumulată. ,,Pentru prima data, malul drept nu mai este dependent de gazul livrat de Gazprom”, anunță Andrei Spînu.

,,Suplimentar, odată cu semnare acestui contract, se reduce riscul deconectărilor masive de la electricitate. Facem tot posibilul să ținem țara conectată. Mulțumesc celor implicați și vă rog să economisim în continuare”, se arată în mesajul publicat.

Lupte infernale în orașul Bahmut, prioritatea numărul 1 pentru armata lui Putin. Pierderi enorme în rândul soldaților ruși

Armata lui Vladimir Putin are ca prioritate cucerirea orașului Bahmut încă din august, dar a alocat disproporționat de multe resurse pentru un obiectiv cu valoare operațională redusă, afirmă ministerul britanic al apărării în evaluarea de sâmbătă dimineață, scrie Hotnews.

Ce spun serviciile secrete militare britanice:

  • Forțele rusești continuă să investească o mare parte din efortul lor militar total și din puterea de foc de-a lungul unui sector de aproximativ 15 km de linia de front din jurul orașului Bakhmut din regiunea Donețk.
  • Planul Rusiei este probabil să încercuiască orașul cu avansuri tactice la nord și la sud.
  • În ultimele zile, este foarte probabil ca Rusia să fi făcut mici progrese pe axa sudică a acestui asalt, unde încearcă să consolideze capete de pod limitate la vest de terenul mlăștinos din jurul râului minor Bahmutka.
  • Bakhmut a devenit prioritatea numărul unu și principalul efort ofensiv al Rusiei de la începutul lunii august 2022. Capturarea orașului ar avea o valoare operațională limitată, deși ar permite potențial Rusiei să amenințe zone urbane mai mari din Kramatorsk și Sloviansk.
  • Cu toate acestea, campania a fost disproporționat de costisitoare în raport cu aceste posibile câștiguri.
  • Există o posibilitate realistă ca această cucerire a Bahmutului să fi devenit în primul rând un obiectiv simbolic, politic pentru Rusia.

Lupte incredibil de dure, cu pierderi mari pentru ruși

Ce spune Institutul pentru Studiul Războiului (ISW) în evaluarea publicată în noaptea de vineri spre sâmbătă:

Forțele rusești au continuat să facă progrese minime în jurul Bahmut, pe fondul operațiunilor ofensive de vineri.

Statul Major Geneal ucrainean a raportat că forțele ucrainene au respins atacurile rusești în apropiere de Bakhmut, pe o rază de 26 km la nord-est de Bakhmut, în apropiere de Vîimka, și pe o rază de 14 km la sud de Bakhmut, în apropiere de Opîtne, Kișceevka și Kurdiumovka.

Imaginile geolocalizate postate joi arată că forțele rusești fac progrese minime la sud și sud-est de Bahmut, precum și în apropiere de Opîtne.

Bloggeri militari ruși au afirmat că forțele ucrainene efectuează recunoașteri în jurul Klișceevka și că luptele continuă în apropierea așezării, în ciuda afirmațiilor rusești potrivit cărora forțele rusești ocupă complet așezarea.

Un blogger rus a afirmat că forțele rusești au avansat în apropiere de Spirne (la 30 km nord-est de Bakhmut) și împiedică forțele ucrainene să transfere unități către pozițiile înaintate din zonă.

Bloggeri ruși au afirmat că forțele ucrainene rotesc unități din regiunea Zaporojie în zona Bahmut și au sugerat că acest lucru înseamnă că forțele ucrainene se confruntă cu o situație critică pe această secțiune a frontului.

Presupusa rotație a unităților în zonă de către forțele ucrainene nu ar fi posibilă dacă forțele ruse ar avea capacitatea de a ataca toate drumurile din zona Bahmut, așa cum a afirmat anterior o sursă rusă.

Grupul operativ al forțelor comune ucrainene a publicat vineri un interviu cu un soldat ucrainean din zona Bahmut, în care soldatul afirmă că condițiile sunt incredibil de dure și că forțele rusești continuă să forțeze operațiunile ofensive în zonă, în ciuda numărului mare de pierderi.

ISW continuă să considere că efortul rusesc de a cuceri Bahmut este un demers cu costuri ridicate, concentrat asupra unui oraș cu o importanță operațională limitată.

Maia Sandu s-a întâlnit cu diaspora moldovenească din Japonia

Maia Sandu și-a încheiat vizita la Tokyo cu o discuție cu un grup de moldoveni care locuiesc și muncesc în Japonia.

”Sunt oameni conectați la realitățile de acasă și, chiar dacă se află la mii de kilometri de Moldova, urmăresc îndeaproape evenimentele din țara de baștină. Mi-au povestit despre viața lor în Japonia, iar eu le-am vorbit despre situația din Moldova și despre transformările pe care le-am pornit pentru a aduce țara noastră în Uniunea Europeană. Discuția cu ei m-a convins încă o dată că, oriunde ar fi, conaționalii noștri reușesc să se afirme profesional, să se integreze și să ducă bunul nume al țării noastre în lume” a scris șeful statului pe pagina sa de Facebook.

Potrivit ei, R. Moldova este prezentă în Japonia nu doar prin oameni, ci și prin produsele sale. Ea a apreciat, astfel, faptul că la recepția oferită de ministrul nipon de Externe s-au servit vinuri moldovenești. La fel, șeful statului a apreciat vernisajul de tablouri în vin, realizate de cunoscutul jurnalist Vasile Botnaru și care în aceste zile sunt expuse în incinta Parlamentului de la Tokyo.

Poșta Moldovei: locuitorii Capitalei vor putea ridica coletele și scrisorile recomandate la oficiul poștal din sectorul de trai
Articolul anterior
Cumplit! O femeie și-a dat foc după ce medicii i-au stabilit un diagnostic crunt
Articolul următor