Tunsoarea inedită a unui câine a devenit virală. Stăpâna a rămas uimită când și-a văzut animalul de companie

O femeie a vrut să-i ofere câinelui său o nouă tunsoare și a mers la un salon specializat pentru a-și înfrumuseța patrupedul. Când a fost întrebată cum ar dori să-i fie tuns animalul de companie, aceasta a spus că vrea ceva care să se potrivească cu personalitatea lui.

Tânăra s-a întors după câteva ore, însă atunci când și-a văzut cățelul aceasta a rămas uimită. Femeia nu a apelat la orice hairstylist pentru câini, ci la prietena ei cea mai bună, care o știa foarte bine pe cățelușa în vârstă de 10 ani, pe nume Zelda. Amuzată până la lacrimi, femeia a recunoscut că tunsoarea i se potrivește perfect animalului său, arătând ca o persoană care folosește foarte des replică „Vreau să vorbesc cu managerul tău”

Aceasta a împărtășit fotografia pe Reddit, explicând că Zelda a fost tot timpul o divă. „Jucăria ei preferată este un cotlet de miel care chițăie, iar cea mai bună prietenă a ei este Frida (Rottweilerul nostru). Îi place să stea în brațe, iar asta se întâmplă foarte des, căci cântărește doar șase kilograme. De asemenea, iubește când vin în vizită copii, pentru întotdeauna va aduna mâncarea care scapă pe jos. Cel mai mult iubește brânza și cu siguranță dacă ar vorbi ar spune foarte des „Vreau să vorbesc cu managerul tău””, a declarat stăpâna cățelușei. 

Postarea femeii s-a viralizat imediat și mulți internauți au răs de tunsoarea Zeldei. „Am râs copios la această imagine. Este un câine adorabil, asta până când ospătarul îi greșește comandă”, a scris amuzat unul dintre utilizatori. 

„Este atât de hilar! Îmi imaginez că ai râs foarte mult după ce ți-ai văzut cățelul tuns așa”, a scris altul.

sursa: www.digi-anilalworld.tv 

O influenceriță plus size a fost interzisă în avion din cauza kilogramelor în plus. Ce soluție i-a propus compania aeriană

O influenceriță plus size din Brazilia nu a primit acceptul de a se urca în avion din cauza faptului că e “prea mare”. Juliana Nehme, în vârstă de 38 de ani, voia să se întoarcă acasă din Beirut, însă compania Qatar Airways nu i-a permis îmbarcarea, din cauza greutății sale.

Motivul a fost că nu ar încăpea pe scaun. Așa că angajații i-au propus să cumpere un bilet de 2500 de euro, la clasa I, unde scaunele sunt mai mari. 

“Îmi interzic dreptul de a călători. Sunt disperată. Ajutați-mă. Nu mă lasă în avion pentru că sunt grasă. Trebuie să cumpăr un bilet la business class. Nu am bani de așa ceva.  Nu știu ce să fac”, a spus influencerița într-un clip publicat pe Instagram. 

“Asta e discriminare. Da, sunt grasă, dar sunt un om ca oricare altul”, a mai spus femeia, care a devenit agresivă cu angajații companiei, în încercarea de a ajunge în avion. 

Compania aeriană spune că “pasagerii care afectează spațiul unui coleg de călătorie și nu își pot pune centura de siguranță sau nu își pot coborî cotierele sunt obligați să achiziționeze un loc suplimentar, atât ca măsură de siguranță, cât și pentru confortul și siguranța tuturor pasagerilor”.

Reprezentatul companiei care a dat aceste explicații a insistat că acest lucru este în conformitate cu practica industriei și cu majoritatea celorlalte companii aeriene.

Un purtător de cuvânt a declarat pentru MailOnline: „Pasagerul în cauză fost inițial extrem de nepoliticos și agresiv cu personalul de check-in. În consecință, securitatea aeroportului a fost solicitată să intervină, deoarece personalul și pasagerii erau extrem de preocupați de comportamentul ei”.Juliana nu a fost rambursată pentru biletul ei de 830 de euro. Brazilianca a reușit să rezerve un bilet la alt zbor, în aceeași zi.

Denis Roabeș a izbucnit în lacrimi la „Vocea României”. Irina Rimes: „Nu l-am văzut niciodată plângând”

Denis Roabeș a izbucnit în lacrimi la „Vocea României’. Ediția de ieri seară a fost una plină de emoții, deoarece ultimele cupluri s-au duelat pentru un loc în knockout-uri. Solistul trupei de la „The Motans’ a fost surprins într-o ipostază neobișnuită, lucru sesizat și de colega sa, Irina Rimes.

În ediția de aseară a emisiunii „Vocea României” au avut loc ultimele confruntări și doar unii dintre concurenți  vor fi cu un pas mai aproape de marele trofeu. Miza a fost mare, iar participanții la show-ul talente au dat totul pe scenă pentru trece în etapa următoare a competiției.

La rândul lor, cei patru antrenori au fost surprinși într-o ipostază cu totul inedită, ediția fiind marcată de animozități și discuții în contradictoriu.

den-8-1
den-9-1

Solistul trupei de la „The Motans” a fost surprins într-o ipostază cu totul nouă. Profund impresionat de o prestație artistică, acesta a izbucnit în lacrimi, lucru care nu s-a mai întâmplat până acum. Irina Rimes, colega sa, a ținut să facă și o remarcă cu privire la acest moment.

Motivul pentru care Denis Roabeș nu a mai putut să își stăpânească lacrimile a fost reprezentația concurentelor din echipa lui.

Denis Roabeș a izbucnit în lacrimi la prestația Dianei Guia și Smaranda Marian, care au oferit în cadrul show-ului o lecție prețioasă de prietenie. Cele două concurente fac parte din echipa lui Denis.

„L-ați făcut pe Denis să plângă, iar eu nu l-am văzut niciodată pe Denis plângând’, spune Irina.

den-6-1
den-4-1

sursa

Republica Moldova ar putea să obțină excluderea tarifelor de roaming în toate țările din UE

Republica Moldova ar putea să obțină excluderea tarifelor de roaming în toate țările din UE. O discuție în acest sens a avut loc între Ministrul Andrei Spînu și Vlad Stoica- Președintele Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) din România și colegii acestuia.

TV8.md - Mai mulți europarlamentari cer eliminarea tarifelor de roaming  dintre UE și Republica Moldova. Popescu: „Salut inițiativa”

”Am avut o întâlnire cu Vlad Stoica- Președintele Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) și colegii acestuia, unde am discuta despre suportul pe care ni-l pot oferi astfel încât țara noastră să obțină excluderea tarifelor de roaming în toată UE.

Reprezentanții ANCOM, care sunt și delegați în structurile europene pe domeniul comunicațiilor, ne-au asigurat că vom beneficia de toată asistența grupurilor de lucru și expertiza pe care o dețin astfel încât țara noastră să poată face față acestor schimbări atât din punct de vedere tehnic cât și legislativ.

Mulțumim, România!”, a declarat Spînu.

Locul superb din România care a ajuns în atenția presei străine. Americanii sunt impresionați
Articolul anterior
Semne că tiroida ta nu funcționează corect și cum să o ajuți
Articolul următor