TV8 a anunţat că se disociază complet și categoric de ultimele declarații ale jurnalistei Natalia Morari

TV8 se disociază complet și categoric de declarațiile făcute în ultimele zile de Natalia Morari.

Postul de televiziune TV8 se disociază complet și categoric de declarațiile făcute în ultimele zile de Natalia Morari. Potrivit jurnaliștilor TV8, declrațiile făcute de Morari nu reprezintă politica editorială a departamentului de Știri TV, departamentului online și de producție ale postului, scrie replicamedia.infor.

„Subliniem că, imediat ce conducerea TV8 a fost informată de existența conflictului de interese, emisiunea de autor “Politica Nataliei Morari” a fost retrasă definitiv din grila postului. La fel, Natalia Morari a fost revocată imediat din structurile de administrare. TV8 rămâne fidel misiunii sale de a informa corect și echidistant, respectând valorile europene”, precizează administrația TV8.

Jurnalista Natalia Morari a publicat sâmbătă, 11 setembrie, un nou mesaj, numit de aceasta „Ultimul manifest”, în care condamnă criticile la care este supusă în ultimele zile. Jurnalista de la postul de televiziune TV8 i-a luat apărarea lui Veaceslav Platon, despre care spune că este „mult mai corect și liber în gândire decât mulți dintre cei care astăzi aruncă în el cu pietre” și declară că „trăiește libertatea să rămână singură în fața majorității și să nu-i fie frică de asta”.

„Ultimul manifest” al Nataliei Morari: „Ştiu că sunt ştearsă de peste tot, inclusiv din istorie. Mie pur şi simplu mi-a fost frică să fiu judecată.”

Mesajul vine după ce miercuri, 8 septembrie 2021, cunoscuta jurnalistă şi moderatoare de televiziune a recunoscut că tatăl copilului său este controversatul om de afaceri Veaceaslav Platon și a anunțat că ia o pauză din activitatea sa și se retrage din Consiliul de Administrație a Televiziunii TV8.

Ulterior, aceasta a prezentat scuze telespectatorikor săi, dar şi colegilor de la postul TV8. În mesajul său, Morari a menționat că singurul lucru pe care îl regretă este că nu a făcut declarațiile la timpul potrivit.

Directorul executiv al Asociației ADEPT, Igor Boţan a fost ales noul președinte al Asociației Obștești „Media Alternativă”, deținătoarea licenței de emisie a postului TV8, după ce Natalia Morari a anunțat că se retrage temporar din Consiliul de Administraţie a postului, drept urmare a dezvăluirilor făcute de jurnalistă despre tatăl fiului său.

Ulterior, TV8 a anunţat că retrage definititv emisiunea „politica Nataliei Morari” din grila de emisie a postului.

Ultima oră! Explozie puternică în Capitală
Articolul anterior
Jennifer Lopez, asaltată de un fan la Veneția. Iubitul ei a intervenit imediat
Articolul următor