Ultima oră! Incendiu puternic în Chișinău

Nori negri de fum dens deasupra capitalei. Un depozit din sectorul Ciocana a fost cuprins de flăcări.

Imaginile cu incendiul au fost postate pe rețele de socializare de către martorii oculari. Ar fi luat foc un depozit de pe strada Industrială.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri.

Detalii oferite de IGSU:

,,Angajații IGSU continuă să lucreze pentru lichidarea incendiului pe strada Industrială 59/1. Arderea a fost localizată către ora 12:24, iar la fața locului la stingerea incendiului sunt antrenați 70 de salvatori și pompieri cu 18 unități de tehnică din cadrul Inspectoratului”.

,,Potrivit primelor informații un depozit a fost cuprins de flăcări. Ajunși la fața locului, angajații IGSU au stabilit că a arde o suprafața de 200 m2 a depozitului în care sunt păstrate televizoare și calculatoare vechi, precum și materiale de vopsea. Conform numărului sporit de intervenție pentru stingerea arderii la fața locului au fost îndreptate ințial 9 echipaje de interveție fiind antrenați 40 de pompieri. Datorită intervenției operative a efectivului Inspectoratului, arderea nu a obținut răspândire fiind salvate celealte bunuri materiale din interiorul încăperii afectate, dar și încăperile adiacente. Victime nu au fost raportate. Pompierii continuă să lucreze la fața locului pentru localizarea și lichidarea arderii. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști”.

foto: facebook/GMB

Un artist de la Teatrul Bolșoi din Moscova a murit sub ochii spectatorilor, strivit de un decor
Articolul anterior
Moldova a depășit cota de 15 mii de tone la exportul prunelor în Uniunea Europeană
Articolul următor
Alte articole interesante