Ultima oră! Moldova sistează zborurile din Europa

Moldova sistează zborurile din Spania, Franța și alte țări UE, potrivit premierului Chicu. Cursele din Franța și Spania vor fi sistate de la noapte, începând cu ora 00:00. De asemenea, de duminică, pe aeroportul din Chişinău nu va mai ateriza niciun avion din partea europeană.

separator
„Conform deciziei comisiei, de astăzi, începând cu ora 00:00 de încă alte două țări afectate de coronavirus, este vorba de Franța și Spania. Deci, noi avem două rute Barselona și Paris, de astăzi la noapte se sistează și aceste zboruri. De duminică seara, 00:00 se sistează zborurile, în general din partea europeană, dar și astăzi și mâine vom monitoriza dacă nu va fi nevoie să suspendăm și alte zboruri din alte puncte geografice”, a declarat Ion Chicu.

„Cetățenii străini nu vor putea utiliza transportul aerian pentru a veni în Moldova, doar cu excepția diplomaților acreditați și celor care au viză de reședință în RM”, a mai precizat Chicu.

sursa: www.unimedia.info

Iată un primar responsabil. În aceste momente grele, edilul se luptă să-și aducă acasă consătenii, dar oferă și condiții!
Articolul anterior
Moldova: slujbele în biserici, interzise timp de două săptămâni
Articolul următor
Alte articole interesante