Ultima oră. Un avion Boeing 737 cu 50 de pasageri la bord s-a prăbușit în ocean

Un avion Boeing 737 s-a prăbușit în ocean după ce a dispărut de pe radare la scurt timp după decolare. Avionul de pasageri Sriwijaya Air a pierdut contactul după ce a decolat astăzi mai devreme din capitala indoneziană Jakarta către Pontianak, în provincia Kalimantan de Vest.

S-a raportat că avionul a dispărut de pe radare la aproximativ patru minute după decolare. Avea 59 de persoane la bord, inclusiv 6 copii.

Flightradar24 a scris pe Twitter: „Urmărim rapoartele unui Boeing 737-500 dispărut în Indonezia. Sperăm să avem mai multe informații în curând. ”

Părți din epavă au fost deja scoase din mare. Site-ul de urmărire a zborului a adăugat ulterior: „Zborul Sriwijaya Air # SJ182 a pierdut peste 10.000 de metri în altitudine în mai puțin de un minut, la aproximativ 4 minute după ce a părăsit Jakarta. ”

Sriwijaya Air a declarat într-un comunicat că încă mai colectează informații detaliate despre zbor înainte ca acesta să poată face o declarație.

Potrivit CNBC Indonesia, zborul a dispărut la 14:40. ora locală, la câteva momente după decolare de la aeroportul Soekarno-Hatta.

Sriwijaya Air este una dintre principalele companii aeriene naționale indoneziene. Transportă peste un milion de pasageri pe lună, de la centrul său de la Aeroportul Internațional Soekarno Hatta la peste 55 de destinații din 2 țări din regiune, inclusiv locuri turistice extraordinare și populare din Indonezia.

Video! Olga Buzova și David Manukyan s-au căsătorit în Maldive
Articolul anterior
O moldoveancă din Bălți, susținătoare a lui Donald Trump, a fost reținută la Washington
Articolul următor
Alte articole interesante