Ultimele 25 de apartamente în complexul Solomon Dendrarium. Alege locuința lângă parc!

Complexul Solomon Dendrarium, unic prin arhitectură și design, a adus un nou suflu pe piața construcțiilor rezidențiale de la noi. Grandiosul proiect locativ reușește să combine armonios stilul modern, reprezentat de fațada integrală din sticlă,  cu natura din abundență – un aspect pe care pun accent tot mai mulți viitori proprietari în procesul de alegere a locuinței.

separator

Amplasat în inima Chișinăului, între artera principală bd.Ștefan cel Mare și Parcul Dendrarium,  complexul Solomon Dendrarium răspunde la toate necesitățile unei familii tinere moderne: poziționat în apropiere de cele mai importante puncte de interes (centre de business, Centrul pentru copii Artico, Universități, școli, grădinițe, restaurante, Supermarket, magazine specializate, bănci, farmacii, spitale, săli de sport etc.), economie de timp, zonă verde în preajmă, terenuri de joacă etc.

Au rămas disponibile doar 25 de apartamente, fapt ce denotă că locuitorii Chișinăului au așteptat un astfel de proiect, cu o abordare nouă, ce îmbrățișează necesitățile omului modern și activ.

Complexul ”Solomon Dendrarium” se dă în exploatare la sfârșitul anului 2020 – fațada din sticlă e montată aproape în întregime, creând o adevărată bijuterie imobiliară, Zona de Recepție și holurile au căpătat deja contur, iar restul lucrărilor decurg conform termenilor stabiliți.

Solomon Dendrarium este despre materiale de cea mai înaltă calitate și dotări specifice unui proiect premium, la prețuri corecte:

  • • Sistem de zidărie cu cărămidă roșie
  • • Gresie și faianță pe holuri și la intrare
  • • Zonă de recepție
  • • Ferestre Panoramice în 3 straturi
  • • Fațadă ventilată, izolată cu vată minerală, sistem de profile Schuco
  • • Pompă căldură aer-apă Daikin Altherma generația 3
  • • Finisaje interioare calitative
  • • Ascensor silențios
  • • Parcare pe 3 nivele

În atenția iubitorilor de libertate și confort aducem planimetria apartamentului cu 2 camere, cu suprafața de 67 mp.

Gândită pentru a oferi comoditate maximă, această planimetrie este garantul unei locuințe armonioase, iar compartimentarea strategică, spațiile generoase, geamurile panoramice și finisajele calitative vă permit să realizați designul de interior pe care-l visați.

Dar mai presus de toate, nimic nu se compară cu emoțiile pe care le creează zilnic priveliștea de peste geam – bogăția naturală a parcului Dendrarium, care se află chiar la poalele blocului. Tot aici părinții cu copii vor putea petrece calitativ timpul sau vor putea practica sportul preferat chiar în inima naturii.

A mai rămas un număr limitat de apartamente disponibile. Grăbiți-vă să procurați apartamentul la care visați, în care un metru pătrat pornește de la 849 euro.

Pentru detalii sau rezervări, contactați-ne la numărul de telefon: 067 555 000.

În același sens, vă sugerăm să ne contactați și pentru a rezerva spațiul comercial potrivit afacerii Dumneavoastră!

Alegeți locuința în ”Solomon Dendrarium” – cel mai bun complex din Chișinău!

www.dendrarium.solomon.md 

Moment emoționant la Cluj! Mai mulți români și basarabeni s-au prins în Hora Unirii de 27 martie

Aniversarea a 106 de ani de la Unirea Basarabiei cu România este marcată la Cluj-Napoca, în această perioadă, în cadrul unei noi ediţii a Festivalului Cultural Basarabia. Pe parcursul mai multor zile, Grupul de Iniţiativă Basarabeană îşi propune să promoveze istoria comună, cultura, tradiţia şi spiritul basarabean în inima Transilvaniei, scrie presa din România.

Manifestările dedicate Centenarului Unirii Basarabiei cu România au debutat duminică, 24 martie cu concursul „Unde? Cine? Când?”.

Miercuri, 27 martie, studenții basarabeni care învață în centrul universitar din Cluj-Napoca s-au adunat în Piața Unirii unde au încins tradiționala Hora Unirii. Evenimentul a avut loc la ora 17:30 printre cei care au ținut să participe la eveniment pentru a celebra unitatea națională și spiritul european s-au numărat și clujeni.

În cadrul Festivalului Basarabia va mai avea loc în 29 martie evenimentul „Clubul literar basarabean” iar în 3 aprilie este programat concursul intelectual „100 de GIB-iști au zis”.

Manifestările se vor încheia în 6 aprilie cu Gala Aniversară, cu un eveniment special plin de surprize și momente memorabile ce vor rămâne în inimile participanților.

Studenții moldoveni vor primi burse în universitățile din străinătate

Studenții din Republica Moldova vor avea posibilitatea de a beneficia în continuare de burse în instituțiile de învățământ din străinătate. Proiectul de lege care prevede aprobarea acordului privind Programul de schimburi pentru studii universitare în Europa Centrală (CEEPUS IV), semnat la Varșovia în 2023, a fost votat în prima și a doua lectură, în cadrul ședinței plenare de astăzi.

De menționat că, acordul urmează să fie prelungit pentru o perioadă de șapte ani, transmite Știri.md.

În acest sens, va fi încurajată participarea tinerilor studenți, cercetătorilor, cadrelor didactice și personalului administrativ la mobilități academice, programe de cercetare, stagii practice sau activități profesionale în cadrul instituțiilor de învățământ superior din statele contractante ale Acordului. De menționat că și Republica Moldova va oferi burse de studii pentru cetățenii străini.

Anterior, în perioada 2011-2023, 275 de cetățeni moldoveni au beneficiat de burse în țările semnatare ale Acordului. 

Totodată, țara noastră a găzduit 255 de bursieri străini. Republica Moldova este parte a Programului de schimburi pentru studii universitare în Europa Centrală din anul 2011.

Țările semnatare ale Acordului sunt Austria, 

Cod Galben de vânt puternic în țară!

Meteorologii au emis un avertisment Cod Galben de vânt puternic pe întreg teritoriul Republicii Moldova pentru mâine, 29 martie.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat (SHS), avertizmentul va fi valabil în intervalul orelor 08:00-18:00. Astfel, se prevăd intensificări ale vântului nord-vestic în rafale de până la 15-20 m/s.

Sunt posibile întreruperi temporare ale curentului electric şi ale legăturilor de comunicaţii;

Se pot rupe crengi de copaci şi se poate semnala doborârea unor arbori uscaţi;

Este posibilă decopertarea parţială a unor construcţii.

Specialiștii recomandă evitarea trecerii prin apropierea copacilor; ocolirea cablurilor electrice căzute la pământ; evitarea parcării autovehiculelor în apropierea copacilor, pe care vântul puternic îi poate doborî; evitarea folosirii focului deschis.

Starea de urgență în sănătate publică va fi prelungită. Cine sunt cetățenii străini care pot intra în Moldova?
Articolul anterior
Vezi cine sunt învingătorii Concursului Vinurilor Recunoscute ,,Notorium Wine Awards”!
Articolul următor