Ultimele detalii despre starea de sănătate a artistei Nadejda Babkina

Duma orașului Moscova a raportat despre starea de sănătate a artistei Nadejda Babkina, internată cu pneumonie bilaterală într-un spital din Moscova. Starea de sănătate a interpretei este stabilă, a declarat deputatul Dumei orașului Moscova, Evgheny Gherasimov.

separator
„Starea ei este acum stabilă, nu se înrăutățește”, a spus Gherasimov. El a confirmat că interpreta a fost diagnosticată cu pneumonie bilaterală. Nadejda Babkina urmează tratament în spital, iar testul la coronavirus a arătat un rezultat negativ, a declarat reprezentantul artistei, Alexandru Velor. El a declarat că starea interpretei este stabilă, cu dinamică pozitivă.

Anterior, presa din Rusia a relatat că Nadejda Babkina a fost indusă în comă medicamentoasă, pentru o funcționare mai eficientă a aparatului de ventilație artificială a plămânilor, utilizat uneori în tratamentul pneumoniei grave.

Pe 6 aprilie, artistul Lev Leshchenko a anunțat că s-a recuperarat după tratamentul pentru coronavirus. El a fost tratat la Centrul de Boli Infecțioase din Kommunark, unde a fost internat pe 24 martie, cu pneumonie bilaterală.

Șoldănești – singurul raion din Moldova, care rămâne neafectat de coronavirus până la ora actuală
Articolul anterior
Un grup de medici-savanți au discutat cu șeful statului soluții pentru lupta împotriva coronavirusului
Articolul următor
Alte articole interesante