Ultimele noutăți despre starea de sănătate a actriței Anastasia Zavorotnyuk

Interpreta din Rusia Natasha Koroleva a vorbit despre starea de sănătate a Anastasiei Zavorotnyuk. Potrivit acesteia, cele două locuiesc în același cartier. Artista a dezvăluit că starea actriței se îmbunătățește.

separator

„Da, locuim în apropiere. Slavă Domnului ei spun că veștile sunt bune și Nastya se reface. Îi dorim sănătate ”, a spus Koroleva, potrivit NTV.

La începutul acestei săptămâni, și Directorul Institutului de Biologie Moleculară. V. A. Engelhardt, Alexander Makarov, a vorbit despre cazul actriței. În cadrul unei întâlniri cu privire la dezvoltarea tehnologiilor genetice cu președintele rus Vladimir Putin, el a spus că tehnologiile create de instituție pentru combaterea stadiului terminal al cancerului pot fi utilizate, printre altele, în tratamentul lui Zavorotnyuk.

„Eficiența unei astfel de tehnologii este foarte interesantă, o testăm într-adevăr pentru pacienții în stadiul IV, când nu au nimic de pierdut, aceștia sunt voluntari, iar terapia tradițională nu mai este eficientă”, îl menționează RIA Novosti.

Potrivit lui Makarov, există un „procent destul de mare” de cazuri în care apare remisia și oamenii revin la un stil de viață normal.

„Acest lucru este evident mai ales în cazul glioblastomului, o tumoră malignă cerebrală, cu un rezultat trist. Anastasia Zavorotnyuk, care se luptă cu această boală, încercăm să testăm și la ea ”, a adăugat profesorul, conform gazeta.ru.

Directorul Institutului de Biologie Moleculară. V. A. Engelhardt: „Ni s-au dat celulele native ale tumorii ei, le-am înmulțit și deja am creat virusurile care ucid aceste celule”. În același timp, după cum a menționat Makarov, „până acum situația nu este atât de alarmantă încât să aplicăm tehnologia noastră.”

Presa a scris pentru prima dată despre boala Anastasiei Zavorotnyuk la sfârșitul verii trecute, iar deja în toamnă, au apărut zvonuri conform cărora actrița, care ar fi fost diagnosticată cu cancer la creier, a fost introdusă în comă artificială și conectată la un ventilator.

Rudele artistei la început nu au comentat aceste zvonuri. În luna martie a acestui an, fiica Anastasiei a recunoscut prin intermediul rețelelor de socializare că se confruntă cu dificultăți psihologice din cauza bolii mamei sale.

Taximetristul decedat în accidentul din Chișinău își luase mașina cu un credit. Mărturiile fratelui
Articolul anterior
5 ani fără Ana Barbu! Mesajul emoționant publicat de Natalia Barbu
Articolul următor
Alte articole interesante