Ultimele ore din viața Prințesei Diana, investigate de Prințul Harry pentru cartea sa

Prințul Harry a făcut propria investigație despre moarte mamei sale, pentru cartea sa autobiografică, ce va fi lansată la finalul acestui an.

Ultimele ore din viata Printesei Diana investigate de Printul Harry pentru cartea sa Este normal

Fiul cel mic al Prințesei Diana a făcut propria investigație despre ultimele ore din viața mamei sale pentru cartea pe care urmează să o lanseze peste câteva luni, la final de 2022.

Prințul Harry a vrut să afle el înșuși cum au stat faptele la acea vreme, deoarece va exista un întreg capitol în cartea sa în care va vorbi despre moartea Prințesei Diana și despre stările de anxietate pe care le-a avut după ce a devenit orfan de mamă.

„Au existat abordări care sugerează că prințul Harry este intens concentrat pe obținerea mai multor informații despre moartea mamei sale.

Există o mulțime de oameni în Franța care își amintesc noaptea accidentului. Este normal ca fiul Dianei să vrea să afle mai multe despre asta pentru cartea sa”, au spus surse judiciare, conform The Sun.

Prințul Harry declara că scrie această carte memorialistică pentru a arăta că există lucruri pe care le are în comun cu toți oamenii, povestea lui cu suișuri și coborâșuri fiind una care ne învață că, indiferent de unde venim, există lucruri pe care le împărășim cu toții.

“Scriu aceste rânduri nu ca prințul care m-am născut, ci ca omul care am devenit. Am purtat multe pălării de-a lungul anilor, atât la propriu, cât și la figurat.

Speranța mea este că, spunându-mi povestea – suișurile și coborâșurile, greșelile, lecțiile învățate – pot ajuta să arăt că, indiferent de unde venim, avem mai multe în comun decât credem”, spunea ducele de Sussex într-o declarație prin care a anunțat cartea.

La Palatul Windsor există neliniști în ceea ce privește informațiile date de ducele de Sussex în carte, iar Prințul Charles se teme că soția lui, Camilla, cea cu care și-a refăcut viața după moartea Prințesei Diana, ar putea fi atacată.

Au început îmbrâncelile la protest. O femeie a fost escortată de poliție, după ce protestatarii Șor au vrut s-o atace

Simpatizanții partidului Șor organizează și astăzi, 2 octombrie, un protest în centrul capitalei. Manifestația nu este lipsită de violențe.

Au început îmbrâncelile la protestul din fața Președinției. O femeie care a venit să protesteze împotriva partidului Șor, a fost luată cu asalt de către protestatarii, adunați pentru a da jos actuala guvernare. Pentru a nu duce situația la un conflict direct, polițiștii au fost nevoiți să o conducă pe femeie, într-un loc mai sigur, transmite www.tv8.md.

Din imaginile surprinse de echipa TV8, se vede cum femeie stă lipită de gard, în spatele polițiștilor strigând „Șor la pușcărie”, iar în față, protestatarii încercau să ajungă la ea și să-i răspundă agresiv. Polițiștii au reușit să le țină rezistență, dar, într-un final, ca să nu se ajungă la mai rău, femeia a fost evacuată de acolo.

13 copii au fost uciși în convoiul civil atacat de ruși la Harkov

Ucraina acuză forțele ruse că au ucis 24 de civili, dintre care 13 copii, în atacul asupra convoiului de mașini care încercau să părăsească zona de luptă din Kupiank, în regiunea Harkiv. Serviciul ucrainean de securitate SBU a publicat imagini cutremurătoare cu trupuri de civili împușcați pe marginea drumului sau carbonizați în mașini, scrie Digi24.

Bilanțul inițial, anunțat sâmbătă, era de 20 de morți. Convoiul de mașini a fost atacat la ieșirea din orașul Kupiansk. Mașinile sunt ciuruite de gloanțe, iar o parte din ele au fost incendiate. Ocupanții lor au fost împușcați, unii dintre ei în mașină, alții pe marginea drumului. Câțiva oameni au fost carbonizați odată cu mașinile în care se aflau.

Un oficial ucrainean a declarat duminică, potrivit The Guardian, că un alt atac care a avut loc vineri asupra unui convoi civil, în apropiere de orașul Zaporojie, s-a soldat cu moartea a 30 de civili și a unui polițist.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a spus în mesajul său de sâmbătă noapte că Rusia pierde lupta, iar lumea nu va permite o întoarcere la vremurile de cuceriri coloniale. Liderul de la Kiev a anunțat că în cursul acestei săptămâni au recucerite mai multe orașe ocupate de ruși în Donbas şi vor fi şi mai multe.

Moldova a obținut aurul la un turneu internațional de gimnastică ritmică

Sportivele Școlii Sportive a Rezervelor Olimpice au urcat pe podium la un turneu internațional care a avut loc în Spania.

Fetele au devenit învingătoare, deși nu au o sală personală unde să se antreneze, ele fiind nevoite să se pregătească de competiții în sala luptelor greco-romane. 

Pe piesa „Trenulețul” a formației Zdob și Zdub și frații Advahov, tinerele noastre gimnaste cu vârste cuprinse între 8 și 10 ani au evoluat în premieră la un turneu internațional în Spania în această lună în orașul Figueres. 

În proba de ansamblu, talentatele sportive de la Școala Sportivă a Rezervelor Olimpice au reușit să încânte asistența și au urcat pe prima treaptă a podiumului după ce sau impus în fața unor țări ca Franța, Ucraina, Spania sau Italia. Foarte modeste din fire, gimnastele au declarat că nu s-au așteptat la un asemenea rezultat, însă sunt fericite că au dat lovitura. 

Majoritatea fetelor au revenit cu medalii. Sunt gimnaste care s-au remarcat, iar altele au cucerit aurul.

Tinerele gimnaste se antrenează zilnic în locul unde, de regulă, se pregătesc luptătorii de stil greco-roman. 

Sportivele, dar și antrenorii se plâng că nu dețin cele mai bune condiții de antrenament, iar cea mai mare problemă este că nu au o sală proprie. 

Chiar dacă nu dețin o sală personală de antrenament, gimnastele noastre revin de fiecare dată cu numeroase medalii de la turneele internaționale. 

Începând cu grupele preventive de pregătire până la avansați, Școala Sportivă a Rezervelor Olimpice deține aproximativ 150 de gimnaste. 

sursa: www.tv8.md

Ultima oră! Anastasia Nichita e CAMPIOANĂ MONDIALĂ. A învins-o la lupte pe reprezentanta Canadei
Articolul anterior
Povestea rusoaicei care și-a dat viața luptând pentru Ucraina
Articolul următor