Ultimele zile de voting în concursul Notorium Wine Awards!

La Concursul Notorium Wine Awards participă peste 700 de vinuri, spumante și divinuri moldoveneşti, premiate pentru calitate la nivel internaţional.

separator

În cadrul acestei competiții vor fi distinse cu Trofeul Notorium Wine Awards top 3 vinuri, la cele 10 categorii, cărora li se va conferi dreptul exclusiv de utilizare a stickerelor cu logotipul VOTAT VIN / SPUMANT / DIVIN RECUNOSCUT şi VOTED ICONIC WINE / SPARKLING WINE / DIVIN. Totodată, învingătorii Concursului vor fi promovaţi în reţelele de supermarketuri şi magazine specializate Fourchette, Fourchette Gourmet, Drink Stock, Boiar Wine Market, Green Hills şi Velmart.

Competiția se va desfășura până pe 25 septembrie curent. Este posibil de votat on-line zilnic un tip de vin în fiecare subcategorie.

Conform studiului de marketing „VOTAT VIN RECUNOSCUT, realizat de Xplane Market Research Agency, pe un eşantion de 500 de interviuri, realizate la Chişinău, Bălţi şi Cahul, în perioada 8 – 25 august 2020:

  • • 64% din consumatorii din Moldova probabil ar cumpăra o băutură alcoolică marcată cu logotipul VOTAT VIN / SPUMANT / DIVIN RECUNOSCUT;
  • • 73% din consumatorii din Moldova vor avea încredere în aceste băuturi alcoolice marcate cu logotipul VOTAT VIN / SPUMANT / DIVIN RECUNOSCUT;
  • • 73% din consumatorii din Moldova vor recomanda aceste băuturi alcoolice marcate cu logotipul VOTAT VIN / SPUMANT / DIVIN RECUNOSCUT.

În baza acestor date se estimează o creştere cu 20% a vânzărilor pentru aceste produse şi creșterea loialităţii şi încrederii consumatorilor moldovenii în ele. Raportul în întregime care cuprinde rezultatele studiului poate fi accesat AICI .

Toate beneficiile participării la Concursul NOTORIUM Wine Awards le puteți afla pe  www.notorium.wine.

Compania de Proprietate Intelectuală INTELSTART şi partenerii săi, îndeamnă agenţii economici să transforme criza în oportunitate, participând la Concursul Vinurilor Recunoscute Notorium pentru a creşte vânzările, încrederea şi loialitatea consumatorilor.

Câștigătorii Concursului NOTORIUM Wine Awards vor fi premiați în cadrul Galei de premiere la finele lunii noiembrie. Locaţia evenimentului va fi Restaurantul Richland, care curînd va anunţa marea deschidere a sa.

Pentru detalii accesați www.notorium.wine, solicitați informații de la organizatorii evenimentului la adresa de e-mail: info@notorium.md sau la numerele de telefon: +373.61.01.55.99, +373.60.00.70.50.

Galina Tomaș: Ne vedem astăzi la webinar, la ora 20:00!
Articolul anterior
Curtea Supremă a Rusiei a desființat partidul politic fondat de Alexei Navalnîi
Articolul următor
Alte articole interesante