Ultimul eveniment monden la care a participat Nicolae Dabija. Era plin de viață, putere și creație

Persoanele publice de acasă deplâng trecerea în neființă a scriitorului Nicolae Dabija, răpus de infecția Covid-19. Un eveniment public recent îl arăta plin de viață pe renumitul poet, prozator și publicist. S-a întâmplat la sfârșitul lunii ianuarie, la celebrarea celei de-a XX-a ediții Gala Premiilor VIP. Anul acesta, ca nicicând, a fost un eveniment restrâns, dar valoros, cu doar 16 invitați, printre care s-a numărat și Nicolae Dabija.

Organizatoarea proiectului, directorul revistei Fashion Vip, Valentina Luchian, se arată marcată pentru această pierdere grea din domeniul culturii și a lăsat un mesaj pe pagina sa de facebook, alături de câteva poze.

Omul plin de viață, care cu siguranță încă nu-și spusese tot cuvântul

,,E prea puțin spus trist…. Nici nu vreau sa cred… Cu cine rămânem??? E îngrozitor… Doamne…. Cea mai de preț calitate a Dumnealui OMUL Nicolae Dabija…. Oare ne-am fi gândit ca asta ar fi fost ultima noastră întâlnire???? Nu, încă nu vreau sa cred… 20/12/2020/ Nicolae Dabija/ plin de viața și îmi promitea ca va trece toată nebunia asta și ne vom revedea… Doamne… cât e de trist….Oamenii mei iubiți… Oamenii mei dragi…”, a menționat Valentina Luchian.

Amintim că Nicolae Dabija a pierdut lupta cu noul coronavirus astăzi, 12 martie, după ce a fost internat în urmă cu câteva zile la Institutul de Medicină Urgentă.

Țara în care oamenii sunt rugați să-şi lase măcar vinerea maşinile acasă. Transportul în comun ar putea fi gratuit în această zi
Articolul anterior
Cum scapi de kilogramele în plus fără diete?
Articolul următor
Alte articole interesante