Un 1 septembrie, așa cum nu ai mai văzut! Maxim Galkin și Alla Pugacheva și-au dus gemenii în clasa I

Sărbătoare mare în familia soților Maxim Galkin și Alla Pugacheva! Artiștii și-au dus gemenii, în vârstă de șase ani, în clasa întâi. Se pare că Lisa și Gari vor învăța la o școală privată de elită din Moscova.

separator
În prima zi de școală, gemenii au fost însoțiți de întreaga familie: părinți, bone, mătușă, unchi, veri și prieteni. Maxim Galkin a publicat un video de la careul festiv care te lasă fără cuvinte. Îmbrăcați în uniforme școlare, cu buchete mari de flori, cei mici au avut parte de animatori și orchestră. Emoțiile și încântarea din prima zi de școală pot fi citite pe chipurile copiilor.

Primadona a fost și ea copleșită de emoții, iar la un moment dat chiar a lăcrimat. Alla Pugacheva s-a asortat cu ținutele copiilor, optând pentru un look școlăresc. Aceasta a purtat o fustă mini, o bluză neagră, o jachetă scurtă din piele și adidași confortabili.

„A sosit și 1 septembrie! Ne-am pregătit, am avut emoții, ne-am îmbrăcat și am plecat””, a scris Maxim Galkin sub videoclip. Mai multe detalii, urmăriți în videoclipul de mai jos:

 

View this post on Instagram

 

Вот и 1 сентября! Готовились, переживали, наряжались, пошли. Провожали мама, папа, тётя, дядя и кузина, няни и друзья 😊

A post shared by Максим Галкин (@maxgalkinru) on

Maxim Galkin și Alla Pugacheva s-au căsătorit pe 23 decembrie 2011. Cuplul are doi copii: gemenii Gari și Lisa s-au născut cu ajutorul unei mame surogat. Pe 18 septembrie 2020, copiii vor împlini șapte ani.

Un nou simptom al Covid-19, descoperit în trei țări. La ce trebuie să fim atenți
Articolul anterior
Mită de până la 7.000 de lei pentru a obține un loc la cimitirul ,,Sfântul Lazăr”. Șase angajați, reținuți de CNA
Articolul următor
Alte articole interesante