Un actor din „Gomora” a rămas blocat în casă, cu cadavrul surorii lui, ucise de coronavirus

Un actor din serialul „Gomorrah” a lansat un apel video disperat, pe internet, spunând că a rămas blocat în carantină, timp de 36 de ore, cu cadavrul surorii lui, ucise de coronavirus.

separator
Actorul Luca Franzese a publicat apelul video pe platforma de socializare Facebook, din locuința lui din Napoli. Sora lui, Teresa, în vârstă de 47 de ani, a fost testată pozitiv cu coronavirus, după ce a murit, sâmbătă. Femeia suferea de o formă de epilepsie și a dezvoltat simptome de COVID-19 la începutul acestei săptămâni, scrie a1.ro.

„Filmez acum pentru binele Italiei, pentru binele orașului Napoli. Sora mea a murit noaptea trecută, probabil din cauza coronavirusului, iar eu aștept răspunsuri încă de atunci”, a spus actorul, în clipul pe care l-a publicat.

Actorul a mai spus că a trebuit să facă presiuni astfel încât cineva să vină la locuința lui să îi testeze sora de coronavirus. Actorul nu a știut că sora lui era infectată cu Covid-19 înainte ca ea să fie depistată pozitiv. „M-am autoizolat. Este posibil să mă fi infectat cu coronavirus. Ca să încerc să îmi salvez sora, i-am făcut respirație gură la gură. Nu i-a păsat nimănui. Nimeni nu mă sună. Suntem terminați. Italia ne-a abandonat”, a mai spus el, în filmare.

Întreaga familie a lui Luca era în casă atunci când a murit Teresa și în zilele următoare. Într-un alt clip, publicat miercuri, actorul a spus că alte trei persoane din familia lui au fost depistate cu coronavirus. „Coșmarul continuă!”, a spus el.

Potrivit presei din Italia, autoritățile ar fi fost în contact cu familia actorului, din 8 martie, încercând să găsească o morgă la care să o ducă pe sora lui. Ar fi existat confuzie în acest sens, deoarece Teres a fost prima persoană din Italia care a murit acasă, fiind infectată cu coronavirus.

După ce prima filmare publicată de actor a ajuns virală pe Facebook, trupul neînsuflețit al surorii lui a fost ridicat și dus la o casă mortuară din Napoli. Femeia a fost îngropată fără ca vreun membru de familie să fie prezent.

Situație disperată în Italia. Se construiesc două spitale, termenul: 6 zile
Articolul anterior
Ministerul Sănătății: Ce presupune autoizolarea la domiciliu pentru 14 zile?
Articolul următor
Alte articole interesante